Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!

κείμενο και φωτογραφίες
 
H καταλυτικη πολυπληθης παρουσια των Δημοκρατικων και Αριστερων πολιτων της Κυψελης απετρεψε την προβοκατορικη εκδηλωση μισους που σχεδιαζαν για... σημερα οι παρακρατικες ναζιστικες συμμοριες της χρυσης αυγης και των κοινωνικων περιττωματων που την ενισχυουν.

Ομως μελανο σημειο αποτελει η αστυνομικη επιχειρηση αποκλεισμου της πλατειας και ο εγκλωβισμος των εκατονταδων πολιτων καθε ηλικιας που διαδηλωνουν κατα του φασισμου ψηλα στη Φωκιωνος Νεγρη, στο υψος του Σχολειου.
Παρα την απαιτηση των δημοκρατικων διαδηλωτων να αφεθει ελευθερη η πλατεια για να δηλωθει και συμβολικα η επιτυχια της λαϊκης κινητοποιησης για την αποτροπη του φασισμου. οι επικεφαλης της αστυνομικης δυναμης δεν δειχνουν διατεθειμενοι, μεχρι στιγμης, να το επιτρεψουν.

 Ετσι αντισυνταγματικα και αντιδημοκρατικα,οι δυναμεις καταστολης της κυβερνωσας εσωτερικης τροϊκας καταλυουν το δικαιωμα των πολιτων να διατρανωσουν ελευθερα την αταλαντευτη θεληση τους που συνοψιζεται στο συνθημα: ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: