Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Κλήσεις στους συμβούλους της πλειοψηφίας για το γήπεδο Μελίκης

Στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας που ήταν μονοθεματική εξ αιτίας του γεγονότος ότι θα συζητούνταν και θα ψηφίζονταν το θέμα του ισολογισμού- απολογισμού του δήμου για το 2011 οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας άκουσαν την πρόεδρο του σώματος να καλούνται για να πάρουν μια κλήση για απολογία.
Η κλήση του εισαγγελέα στους συμβούλους της...
 πλειοψηφίας αφορούσε σε προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται εξ αιτίας της καταγγελίας του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Ισ. Χαλκίδη.
Ο κ. Χαλκίδης προσέφυγε στον εισαγγελέα και ζήτησε να ερευνηθεί το σύννομο της απόφασης που ελήφθη από το σώμα κατά πλειοψηφία που αρνήθηκε να παραχωρήση για χρήση το γήπεδο της Μελίκης σε αθλητικό σωματείο το οποίο ανήκει στον γαμπρό του και παλιό ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή.
Το σωματείο που έχει έδρα τη Μελίκη ζήτησε για χρήση το γήπεδο αλλά η διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, του Φιλίππου Μελίκης, αρνήθηκε να το παραχωρήσει και αντιπρότεινε άλλα γήπεδα (Αγ. Τριάδα, Αγκαθιά, Πρόδρομος) που βρίσκονται στην ίδια δημοτική ενότητα.
Το θέμα αυτό προκάλεσε εντάσεις σε περασμένες συνεδριάσεις του συμβουλίου και ο Ισ. Χαλκίδης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και παράλληλα έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό και την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού ζητώντας να επιληφθούν.
Χτες, η πρόεδρος του σώματος ανακοίνωσε την εξέλιξη και παράλληλα ζήτησε από τους συμβούλους να παραλάβουν τις κλήσεις για κατάθεση στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο εισαγγελέας. Οι σύμβουλοι καλούνται να καταθέσουν την Παρασκευή στο ειρηνοδικείο της Αλεξάνδρειας.
Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της παραλαβής των κλήσεων από την πρόεδρο του σώματος αρκετοί ήταν οι σύμβουλοι που αντέδρασαν και είχαν μια λεκτική αντιπαράθεση με τον κ. Χαλκίδη αλλά το θέμα δεν συζητήθηκε...


Δεν υπάρχουν σχόλια: