Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Αντιφασιστικό κάλεσμα - Στην πλατεία Πνευμ. Κέντρου στις 10 π.μ

Κάλεσμα

Καλούμε όλους τους δημοκράτες αντιφασίστες να δώσουν αγωνιστικό παρόν αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί στην πλατεία, μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

  • Να διατρανώσουμε την... αντίθεσή μας στον επελαύνοντα φασισμό της βίαιης και δολοφονικής δράσης της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
  • Να βροντοφωνάξουμε ότι οι φασίστες δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσά μας.
  • Να δηλώσουμε ότι ο ναζισμός και ο φασισμός δεν είναι πολιτική ιδεολογία αλλά ένα κήρυγμα μίσους προς κάθε τι διαφορετικό.
Εμείς, οι αντιφασίστες της περιοχής είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις δράσεις μας σε κάθε χώρο του Δήμου Αλεξάνδρειας και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας που φτωχωποιούνται κάθε μέρα από τα αλλεπάλληλα μνημόνια ότι ο μόνος δρόμος για να σταματήσει η εξαθλίωση είναι οι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες που θα δώσουν οι ίδιοι και όχι οι αυτόκλητοι τραμπούκοι και δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε όλους τους Δημοκράτες, όλους τους Αριστερούς που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ και σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς, τους Ανένταχτους να συγκροτήσουμε ένα μεγάλο, ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο στην περιοχή μας.

Χωρίς «καπελώματα», χωρίς αρχηγισμούς και πατροναρίσματα μπορούμε να τους νικήσουμε.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: