Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΒΕΡΜΙΟ- Αντιφασιστικό κάμπιγκ στην "Γραμμένη"

Aντιφασιστικό κάμπινγκ θα γίνει στην «Γραμμένη», μια πανέμορφη τοποθεσία στο Βέρμιο, λίγα χιλιόμετρα από τη Νάουσα. Στη διοργάνωση οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Νάουσας, η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», η «Αλβανική Κοινότητα», το Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι «ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ" και αντιφασίστες/ιες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ...
διοργανωτές σημειώνουν τα εξής:

"Καθώς η κρίση βαθαίνει, όλο και περισσότερο οι κυβερνώντες εφαρμόζουν τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες και αντιλαϊκές πολιτικές, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Τρομοκρατημένοι οι πολίτες από τον άψογα σερβιρισμένο φόβο των κρατούντων, στήνουν αόρατα τείχη, εντός των οποίων εγκλωβίζονται, δίχως να μπορούν ή να επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά με τον συνάνθρωπό τους.

Υποχωρούν, δυστυχώς, στο... εσωτερικό κέλυφός τους, σαν τα σαλιγκάρια, σφραγίζοντας την είσοδό του με ιδεοληψίες εθνικισμού, ρατσισμού και φασισμού.
Είναι στα χέρια μας, εμείς που φανταζόμαστε έναν άλλο κόσμο, που επιθυμούμε μια διαφορετική καθημερινότητα, που χτίζουμε διαφορετικές σχέσεις, να αντισταθούμε στη βαρβαρότητα που μας περιβάλλει.
Για αυτόν, τον άλλο κόσμο, ελάτε στο Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Κάμπινγκ στη «ΓΡΑΜΜΕΝΗ», να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΩΡΑ 7:00μ.μ. : Ποδοσφαιρικός αγώνας

ΩΡΑ 9:00μ.μ. : Προβολή ταινίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΩΡΑ 7:00μ.μ. : Εκφάνσεις του φασισμού και τρόποι αντιμετώπισής τους

ΩΡΑ 9:00μ.μ. : Μουσική βραδυά


ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΩΡΑ 11:00μ.μ. : Ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο, ο βιασμός της Φύσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταστροφή και Δημιουργία, επίθεση σε κάθε δεσμώτη της ελεύθερης απόλαυσης.
http://aganta.squat.gr/2012/08/20/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%83%CE%B5/