Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

VIDEO- Ο δήμαρχος Κορίνθου αποκαλεί "μπράβους" τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής- Τον απείλησε ο τοπικός βουλευτής και ...

Ο δήμαρχος Κορίνθου
Οι ναζιστές στην Κόρινθο ξεσάλωσαν και συνεχίζουν την λεκτική βία εναντίον του δημάρχου της πόλης Αλ. Πνευματικού. Ο ντόπιος βουλευτής Μπούκουρας της Χρυσής Αυγής τον απείλησε λέγοντας "σκουλήκι θα σε λειώσω" και " όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα κάθεσαι προσοχή". Ο δήμαρχος, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε συμπεριφερθεί με όρους πολιτικού πολιτισμού στην συγκεκριμένη συμμορία αναθεωρεί τη στάση του και στις δηλώσεις του που έκανε εμφανώς αγχωμένος και προβληματισμένος είπε ότι ο βουλευτής είναι...

ανεπιθύμητος στο δήμο και ότι είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που εκπέμπει αυτός και η συμμορία του μίσος που κάποια στιγμή θα επιστρέψει στους ίδιους από την κοινωνία.

Είναι φανερό ότι η τακτική της συμμορίας αυτής θα φέρει πολλούς δημάρχους και κρατικούς αξιωματούχους σε τέτοια θέση και ίσως τότε αναθεωρήσουν τα όσα επικίνδυνα έλεγαν και έκαναν΄προεκλογικά. Όλα όσα συγκροτούσαν τη θεωρία των άκρων και της "ισονομίας" των κομμάτων. Ίσως καταλάβουν ότι πρόκειται για μια εγκληματική συμμορία μπράβων ναζιστών που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να δέρνουν και να δολοφονούν όπως ο υποψήφιος περιφερειάρχης τους που δικάζεται για το διπλό φονικό αυτές τις μέρες.

Ο δήμαρχος Κορίνθου άκουσε από τον Μπούκουρα, τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο να του λέει "πάμε πιο πέρα να πλακωθούμε" και εξεπλάγην! Λες και δεν ήξερε, δεν είχε ακούσει ότι τα μπουμπούκια αυτά έχουν μαχαιρώσει μετανάστες στην Αθήνα στα πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει το προηγούμενο διάστημα. Λες και δεν ήξερε ότι είναι συμμορία.

Ωστόσο, έστω και τώρα βγήκε απέναντι κι αυτό είναι κέρδος. Αρκεί να μην κάνει το λάθος που κάνουν όλοι όσοι είναι ενταγμένοι στο υπάρχον σύστημα. Να μην υιοθετήσει κι αυτός τη λογική των άκρων θεωρώντας ότι οι αντιφασιστικές δυνάμεις που συγκρούονται με τους φασίστες στους δρόμους και χρησιμοποιούν και βία είναι το ίδιο. Στους δρόμους αγαπητέ δήμαρχε η σύγκρουση με τους συμμορίτες και τους φασίστες δε γίνεται με διάλογο, γίνεται με  άλλα μέσα.

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του κ. Πνευματικού που μεταξύ άλλων είπε: "Ο Βουλευτής τι έχει κάνει ως σήμερα για το νομό; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις του; Και εν τέλει; Τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί; Σήμερα είναι μέρα εργάσιμη, όλα αυτά τα παιδιά που έφτασαν με λεωφορεία από όλη την Ελλάδα με τις μαύρες μπλούζες με τι ασχολούνται, πως ζουν;. Εγώ δεν τρομοκρατούμαι από κανέναν, δεν με φοβίζουν με τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά των μπράβων που έχουν. Εγώ κυκλοφορώ μέρα και νύχτα στην πόλη μόνος μου χωρίς να φοβάμαι. Ο Βουλευτής είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που χρειάζεται προστασία και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην πόλη ελεύθερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: