Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας- Ξεκινήσαμε την υλοποίηση του στόχου να γίνουμε κόμμα του 1,6εκ πολιτών που μας ψήφισαν

φωτ. αρχείου
Με ανακοίνωση- δελτίο ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας περιγράφει τα όσα έγιναν στην πρώτη ανοιχτή γενική συνέλευση στη Βέροια και προχωράει σε αξιολόγηση της συγκέντρωσης καθώς επίσης αναφέρει και τους πολιτικούς στόχους του κόμματος που έχουν τεθεί κεντρικά και θα υλοποιηθούν και στην Ημαθία.
Η ανακοίνωση είναι: 



Πραγματοποιήθηκε η 1η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 18 Ιουλίου το βράδυ, στην κεντρική αίθουσα της Ελιάς.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση, μετά τις εκλογές, των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πόλη μας, συζητήθηκαν:
  • Οι πολιτικές εξελίξεις
  • Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα κινήματα και
  • Η συγκρότηση του νέου φορέα
Αναπτύχθηκε πλούσιος και δημιουργικός διάλογος μεταξύ των παρευρεθέντων γύρω από τις αποφάσεις και προτάσεις των κεντρικών οργάνων τις οποίες παρουσίασαν, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Παυλίδης και μέλη της Ν.Ε. Ημαθίας.

Παίρνει πλέον σάρκα και οστά η κάλυψη της μεγάλης αριθμητικής απόστασης μεταξύ του 1.650.000 πολιτών που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις πρόσφατες εκλογές από τις οργανωμένες του δυνάμεις.

Ξεκίνησε η πορεία διαδοχικών βημάτων για τη συγκρότηση του ενιαίου πολιτικού φορέα που θα εκφράσει αξιόπιστα και αποτελεσματικά το ιστορικό αίτημα για κοινωνική και πολιτική αλλαγή και ανατροπή.

Οι πρώτες εγγραφές μελών αποτελούν πραγματικότητα όπως και η συγκρότηση επιτροπών δουλειάς γύρω από θέματα όπως αγροτικό, εκπαίδευση, ενέργεια, περιβάλλον, νεολαία, συνταξιούχοι κλπ.
Σε κάθε πόλη και χωριό της περιοχής μας προγραμματίζονται ανοιχτές συνελεύσεις, εγγραφές μελών και λειτουργία οργανώσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνει παρών στα προβλήματα του νομού όπως αυτό που αφορά την προσπάθεια εκποίησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, το ροδάκινο, τα νέα χαράτσια κλπ. Παρών στην αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που πλέον έχουν προβλήματα επιβίωσης και ανοιχτός στα κινήματα πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: