Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

VIDEO- Δήλωση Κανέλλη μετά τα χαστούκια του Κασιδιάρη- ΓΙΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ



Δείτε τι είπε η Κανέλλη αμέσως μετά τα χαστούκια που της έριξε ο Κασιδιάρης στο στούντιο του ΑΝΤ1. Μίλησε για πολιτικά κτήνη. Όμως, δεν είπε κουβέντα...
 για το ότι το ΚΚΕ δεν έκανε απολύτως τίποτα για να γίνει ένα ενωτικό αντιφασιστικό μέτωπο από τις δυνάμεις της Αριστεράς. Ο αγώνας ενάντια στους φασίστες κερδίζεται στους δρόμους και το ΚΚΕ φέρει μεγάλες ευθύνες που δεν είναι "καθαροί" οι δρόμοι από τους φασίστες ως η βασική δύναμη της Αριστεράς.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ να πω ότι στα πλαίσια της άγρας συντηρητικών ψηφοφόρων έχει βάλει πολύ πίσω στην πολιτική του ατζέντα το αντιφασιστικό μέτωπο και έχει τις ευθύνες του. Καιρός είναι να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να μη μείνουμε εδώ.
Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Σκουρλέτης είπε:
«To συμβάν αυτό δεν είναι τυχαίο. Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο αυτής της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι πρώτα και κύρια μια πολιτική πράξη του μέλλοντος. Ειναι άνθρωποι οι οποίοι δεν αντέχουν στο διάλογο».


Για «χυδαία και απαράδεκτη συμπεριφορά» έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκης, ο οποίος τόνισε πως δεν πρόκειται να ξαναφιλοξενήσει ποτέ, εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: