Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

VIDEO- Κουτσούμπα σε υιό Πλεύρη: Είσαι φασίστας, οι πολιτικοί σου πρόγονοι φορούσαν κουκούλες και ήταν ρουφιάνοι των Γερμανών

Στο παράθυρου του ΣΚΑΙ βγήκε σήμερα η Δέσποινα Κουτσούμπα σε ένα στημένο εκ των προτέρων παιχνίδι του Ευγγελάτου για να κάνει νούμερα, όπως πάντα επιδιώκει.
Προσωπικά δε θα πήγαινα γνωρίζοντας ότι θα συμβάλω στο παντεσπάνι του υπαλλήλου του Αλαφούζου. Η Κουτσούμπα όμως πήγε και είχε να αντιμετωπίσει αφενός τον γνωστό φασίστα Πλεύρη, τον υιό, και τον....
Ευγγελάτο με τις γνωστές ανοησίες περί συνολικής και καθολικής καταδίκης της βίας απ΄ όπου κι αν προέρχεται κλπ.
Πρέπει να πω ότι η Δ. Κουτσούμπα πήγε καλά επικοινωνιακά. Εξ άλλου, μόνο στον τομέα αυτόν μπορεί κανείς να κρίνει και να αξιολογήσει διότι σε τέτοιες εκπομπές είναι σαφές και γνωστό σε όλους ότι δε μπορείς να αναπτύξεις μια πρόταση. Πόσο μάλλον όταν θα πεις προτάσεις που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό, όπως είναι οι προτάσεις και οι πολιτικές της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.
Επικοινωνιακά λοιπόν η Κουτσούμπα στάθηκε καλά και το καλύτερο ήταν όταν είπε το εξής αμίμητο: "Βρε τι παθαίνεις, όταν μιλάς με έναν φασίστα  μπορεί να γίνεις κι εσύ φασίστας".
Ήθελε βλέπετε ο Πλεύρης να καταδικάσει η Δ. Κουτσούμπα εκείνους που τον προπηλάκισαν πριν λίγες μέρες στα δικαστήρια.
Ο φασίστας Πλεύρης, ο υμνητής της συμμορίας της Χ.Α παλιότερα, ήθελε καταδίκη και πολιτική δικαίωση βλέπετε...




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο πλευρης ειναι ακροδεξιος ή νεοδημοκρατης?
Τι @κατα ειναι αυτο το πραγμα. Γιατι πραγμα ειναι και οχι ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Η Κουτσούμπα όχι μόνο δεν καταδίκασε την επίθεση εναντίον του Πλεύρη από ακροαριστερούς, αλλά την επικρότησε κιόλας με χαμόγελο.
Ποιός είναι ο φασίστας λοιπόν?
Μετά μην παραπονιέστε όταν σας κάνει τα ίδια η Χρυσή Αυγή.