Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι ναζιστές της συμμορίας της Χ.Α απειλούν με sms ότι θα μαχαιρώσουν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η νεοναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή ενεργώντας σε διατεταγμένη υπηρεσία εξέδωσε δικό της «ένταλμα σύλληψης»,  υποκαθιστώντας την ΕΛΑΣ και τους εισαγγελείς, σε βάρος του αγωνιστή δασκάλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης Σεραφείμ Ρίζου.
Απλά οι γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ και του Σαμαρά,  για άλλη μια φορά, φαντασιώθηκαν ότι είμαστε στη γερμανική κατοχή και μπορούν να ενεργούν κάτω από τα φτερά της Γκεστάπο και της κατοχικής κυβέρνησης....
Τσολάκογλου.
Λειτουργούν σαν πέμπτη φάλαγγα της Δεξιάς του Σαμαρά και της Μπακογιάννη σε βάρος της αριστεράς όπως έδειξαν οι επιθέσεις σε βάρος των βουλευτίνων της αριστεράς Λιάνας Κανέλλη και Ρένα Δούρου αλλά και η επίθεση στην Αγία Παρασκευή σε βάρος δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ.
Έχουν αναλάβει το ρόλο του τραμπούκου στις εκλογές βίας και τρομοκρατίας που προωθεί ο Σαμαράς για λογαριασμό των μνημονικών φίλων τους στην ΕΕ και στις Τράπεζες.

Η προεκλογική εκστρατεία της  ΝΔ και των πιστών μαντρόσκυλων  της όπως της  Χρυσής  Αυγής έχουν στοχοποιήσει την  αριστερά και ιδιαίτερα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μόλις πριν δύο μέρες ο Θ.Πλεύρης κούναγε φωτογραφία στον ΣΚΑΪ του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας  την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που την έδωσε η Ασφάλεια για να τον στοχοποιήσει για την ΜΑΡΦΙΝ το 2012.

Τα ψέματα των απόγονων του Γκαίμπελς και των σφαγέων του κρητικού λαού στη Κάνδανο και το Κοντομαρί είναι απύθμενα. Ο Σεραφείμ Ρίζος  δέχτηκε επίθεση και απειλές κατά της ζωής του από γνωστό αλητοτραμπούκο χρυσαυγίτη των Χανιών με άριστες διασυνδέσεις με την Ασφάλεια και την τοπική Αστυνομία τη Πέμπτη το απόγευμα σε κεντρική πλατεία όπου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρόβαλε στο λαό το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα της .

Αυτή η επίθεση δείχνει  τον πανικό των φίλων της πλούσιας και ασύδοτης μειοψηφίας  που διψάει για αίμα και εκδίκηση για τον κόσμο του κινήματος και της αντίστασης. Την ώρα που οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε αγωνιστές όπως στη Βέροια η σε μετανάστες όπως στο Πέραμα για να στηρίξουν το δεξιό παραλήρημα και τις κραυγές των δανειστών υπέρ του μνημονίου έχουν το θράσος να στοχοποιούν αγωνιστές στη Κρήτη.

Μάλιστα σε γραπτό μήνυμα SMS χρυσαυγίτη της Κρήτης που έστειλαν στον Πέτρο Κωνσταντίνου απειλούν με μαχαιρώματα αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ώρα, να τους στείλουμε στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας όπου ανήκουν και να αναδείξουμε την ελπίδα απέναντι στους εκβιασμούς του μαύρου μετώπου.

Υ.Γ. Φυσικά και δεν πρόκειται  να κάνουμε μήνυση για τις απειλές του χρυσαυγίτη αφού ο παραλήπτης της ΕΛΑΣ είναι συγκοινωνούν δοχείο με αυτά τα αποβράσματα. Δουλεύουν μαζί σαν δίδυμα αδελφάκια.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΙΖΟΥ:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΙΖΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Καταγγέλλω  τη στοχοποίησή  μου από τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή μέσω του ηλεκτρονικού τύπου σε συνεργασία με την αστυνομία.
Για μια ακόμη φορά πιστοί στις παραδόσεις του δοσιλογισμού, της ψευδομαρτυρίας και της προβοκάτσιας προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο εμφανίζοντάς με ως συντονιστή επιθέσεων. Η στάση ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης που αναπαρήγαν τις προβοκάτσιες που προσπαθεί να στήσει η Χρυσή Αυγή, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια επαλήθευσης είναι ανεύθυνη αν όχι επικίνδυνη.
Η στοχοποίησή μου δεν είναι τυχαία.  Προσπαθούν να στοχοποιήσουν το Σύλλογο Δασκάλων και τους αγώνες των εκπαιδευτικών ενάντια στα μνημόνια και τη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συμβαίνει μόλις δύο μέρες μετά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που οργανώθηκε από το Σύλλογο Δασκάλων και άλλα συνδικάτα και φορείς της πόλης.
Προσπαθούν να στήσουν μια σκευωρία ενάντια στην αριστερά λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Αποτελούν το μακρύ χέρι του μαύρου μπλοκ του Μνημονίου και των φραστικών επιθέσεων του Σαμαρά και της ΝΔ ενάντια στην αριστερά . Επιτίθενται ενάντια στην αριστερά και την ίδια στιγμή  υποκλίνονται και χειροφιλούν τους μνημονιακούς.
Οι ανοιχτές απειλές προς τους αγωνιστές του εκπαιδευτικού κινήματος είναι η άλλη όψη των δηλώσεων ότι θα μπαίνουν μέσα σε παιδικούς σταθμούς και θα πετάνε έξω παιδάκια. Αυτοί που φωτογραφίζονται καμαρώνοντας μπροστά στους φούρνους του Νταχάου, αυτοί που νοσταλγούν τις μαύρες μέρες της Κατοχής, θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε περίπτωση.
Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η λειτουργία ηλεκτρονικών μέσων που στοχοποιούν και απειλούν τόσο αγωνιστές και όσο δημοσιογράφους της πόλης.
Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να στηρίξουμε την αριστερά και μάλιστα το πιο συνεπές κομμάτι της τόσο στην αντιμνημονιακή όσο και στην αντιφασιστική πάλη, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, 6932828964

Δεν υπάρχουν σχόλια: