Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αυτόνομη Παρέμβαση: «NON PASSARAN» στη νέα φοροεπιδρομή των εκκαθαριστικών

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ-«ΑΝΑΣΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Η εκκαθάριση των νέων φορολογικών δηλώσεων, δημιουργεί ένα εφιαλτικό τοπίο για εκατομμύρια νοικοκυριά, οδηγώντας στην εξαθλίωση και στην απόγνωση ένα τεράστιο κομμάτι του λαού. Στην αδυναμία πληρωμής των δόσεων των στεγαστικών δανείων, των απανωτών...
«χαρατσιών» και στην εκτόξευση του κόστους ζωής, έρχονται να προστεθούν και τα νέα «ραβασάκια» της εφορίας. Σε αυτά αποτυπώνεται η βαρβαρότητα των μνημονιακών, φορολογικών μέτρων που ψηφίστηκαν το προηγούμενο διάστημα και που συνεπάγονται επιπλέον φόρο χιλιάδων ευρώ για κάθε οικογένεια.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση
Καλεί τους εργαζόμενους να αντισταθούν σε αυτή την καταστροφική πολιτική, που στοχεύει τους μη έχοντες και που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση.
Καλεί τις ομοσπονδίες των εργαζομένων, σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, να αναλάβουν πρωτοβουλίες ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, υιοθετώντας προτάσεις για διαγραφή ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ για τα χαμηλά εισοδήματα και την ρύθμιση των υπολοίπων με κοινωνικά δίκαιο τρόπο, που δεν θα θίγει τη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης των εργαζομένων.
Έφτασε πλέον η ώρα, το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, να μετασχηματιστεί σε ένα νέο κίνημα ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, στο οποίο θα συμμετέχουν Σωματεία, Δημοτικές κινήσεις κ.λ.π. και το οποίο θα απλώσει ένα δίχτυ προστασίας απέναντι σε απειλές και κατασχέσεις. Η αντίσταση και η αλληλεγγύη είναι πλέον όρος επιβίωσης για τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: