Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος: Να διασφαλίσουμε κοινωνική συνοχή και εθνική ενότητα

Εάν οι πολίτες σκεφτούν τις επιλογές που έχουν οι ίδιοι και η χώρα, μόνο η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης μπορεί να παράσχει αρραγές μέτωπο στο εσωτερικό και διεθνή αξιοπιστία, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Λίγα λεπτά μετά τις 10 έφτασε στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, στην ...
Θεσσαλονίκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου και ψήφισε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε δηλώσεις στη συνέχεια έξω από το εκλογικό τμήμα, στις οποίες επανέλαβε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ήδη την Δευτέρα μία κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, που θα δημιουργήσει αρραγές μέτωπο στο εσωτερικό και θα έχει την απαραίτητη αξιοπιστία στο εξωτερικό.
«Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει σήμερα τη συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους.
Πρέπει αύριο η χώρα να έχει κυβέρνηση. Η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, να την κρατήσει όρθια και να της δώσει προοπτική, είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Εάν σκεφτούμε τα δεδομένα, θα δούμε ότι κανένα άλλο σενάριο δεν προσφέρει τη λύση που απαιτεί η χώρα.
Πρέπει να έχουμε αρραγές εσωτερικό μέτωπο και διεθνή αξιοπιστία για να μπορέσουμε με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ να κάνουμε το καλύτερο για τον Έλληνα και την Ελληνίδα, κρατώντας όλα τα θετικά της δανειακής σύμβασης, όλα τα θετικά της ευρωπαϊκής ιδιότητας της χώρας. Αλλά, με ανάπτυξη, με απασχόληση, με προοπτική».

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: