Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Του έσπασαν το μαγαζί και του έκαναν και μήνυση οι Ναζιστές -

Πριν από μια ώρα περίπου η αστυνομία πήγε στο καφέ του Γ. Βραχνή στη Βέροια και τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτήριο της ΑΔ Ημαθίας. Ο συλληφθείς είναι ο ιδιοκτήτης του καφέ επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου στη Βέροια που χτες οι ναζιστές της Χ.Α στο οποίο προξένησαν ζημιές και τραυμάτισαν έναν πελάτη γείτονα και φίλο του που ήταν μέσα εκείνη την ώρα.
Η αστυνομία κινήθηκε και προχώρησε στη σύλληψή του μετά από μήνυση που έκαναν οι ναζιστές που...

από χτες κρατούνται. Μήνυσαν τον Βραχνή για εξύβριση!! Προφανώς θα έπρεπε να τους μιλάει στον πληθυντικό όταν αυτοί έσπαγαν το μαγαζί του. Έχουν πλάκα οι φασίστες τελικά.
Είναι φανερό ότι αυτή η κίνηση των ναζιστών εντάσσεται στα πλαίσια του αντιπερισπασμού και του συμψηφισμού των δυο περιπτώσεων αλλά κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί.
Από τη μια μεριά έχουμε οκτώ συλλήψεις και μεταξύ αυτών και δυο υποψήφιων βουλευτών της ΧΑ και από την άλλη τη σύλληψη ενός πολίτη που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και τον "βαρύνει" μήνυση για εξύβριση.

Είναι άμεση αναγκαιότητα επιτέλους να δοθεί ενωτική αντιφασιστική απάντηση από τα κόμματα της Αριστεράς στην Ημαθία. Η ανοιχτή πρόσκληση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παραμένει αναπάντητη. Ας αναλάβουν πρωτοβουλίες τα μεγάλα κόμματα του χώρου προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: