Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησαν τα όργανα: Επίθεση Μουρούτη σε «πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια» της ΕΡΤ

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, εντύπωση προκαλεί η επίθεση σε δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης τηλεόρασης που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Μουρούτης έγραψε στον... προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τα εξής: «τα πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους», αναφερόμενος προφανώς σε δημοσιογράφους που βρίσκονται στα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης και στις απευθείας συνδέσεις με τα σημεία που βρίσκονται σε εξέλιξη τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.
mouroutis-twitter
Αφορμή για το tweet αυτό, ήταν το γεγονός πως η κρατική τηλεόραση έκοψε στον αέρα και προτού ολοκληρωθεί, τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, λίγο μετά την ορκωμοσία του.
Στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, λέγοντας πως «πριν τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός ψήφισε και αποφάσισε».



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πας καλα ρε? μια σε χαλαει ο συριζα μια ο μουρουτης. Τι εισαι τελικα ρε συ? πες μας να ξερουμε. Δεν εχεις και το blog με 1 μυριο χτυπηματα για να κανεις κωλοτουμπας. Φιλοι ειμαστε και μπαινουμε. Αει ξυπνα