Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Με νομικό αντιπερισπασμό απαντούν οι Ναζιστές- Υποβάλλουν μηνύσεις !!!

Με νομικό αντιπερισπασμό απαντούν οι ναζιστές της συμμορίας της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον πολιτών της Βέροιας το περασμένο Σάββατο.

Οι νομικοί τους σύμβουλοι κατ΄ αρχάς τους συνέστησαν να υποβάλλουν μήνυση εναντίον του...
Γ. Βραχνή, ιδιοκτήτη του καφέ στο οποίο επιτέθηκαν. Επικαλούνται το γελοίο επιχείρημα ότι τους εξύβρισε. Πιθανόν να ήθελαν να τους μιλάει ευγενικά βλέποντάς τους να σπάνε το μαγαζί τους και να απειλούν και να τραυματίζουν τους φίλους και τους πελάτες του.

 Ωστόσο, αυτό που ακούσαμε σήμερα από έναν συνήγορό τους ήταν ότι οι ναζιστές θα υποβάλλουν μήνυση εναντίον μελών του Αυτόνομου Στεκιού ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ της Βέροιας ισχυριζόμενο ότι τους είδαν να καίνε την ελληνική σημαία που αφαίρεσαν από τα μέλη της Χ.Α με τους οποίους συνεπλάκησαν και εκδίωξαν από τη Βέροια.


Βέβαια, καμιά αλήθεια δεν εμπεριέχεται στην κατηγορία αυτή διότι ήδη είναι δημοσιευμένη η φωτογραφία με τα «λάφυρα» όπου όλοι βλέπουμε την σημαία να απαθανατίζεται μαζί με τα άλλα αντικείμενα και βέβαια ουδόλως είναι καμένη. Ίσως τα μυαλά ορισμένων να είναι καμένα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

 Παράλληλα, ακούσαμε σήμερα από έναν άλλον, τον συνήγορο του κατηγορούμενου Τολιόπουλου που είναι από τη Βέροια και  ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλετής με την Χ.Α στο Νομό Έβρου, να πηγαίνει σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Βέροιας για να κάνει εξετάσεις για τα χτυπήματα που δέχτηκε το …Σάββατο!!

Και περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στη δίκη και ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή.

Μάλιστα, ακούσαμε να λένε ότι η δικαστική κλιμάκωση των ναζιστών με την  καθοδήγηση προφανώς της κεντρικής ηγεσίας θα περάσει σε ανώτερο στάδιο. Θα μηνύσουν όλοι οι κατηγορούμενοι όσους μπορούν περισσότερους ώστε να φοβίσουν το αντιφασιστικό κίνημα.

Είναι προφανές ότι είναι αδήριτη ανάγκη να συγκροτηθεί επιτέλους στην Ημαθία αρχής γενομένης από τη Βέροια το ενωτικό αντιφασιστικό κίνημα που θα παλέψει στο δρόμο τους ναζιστές και να τους στείλει στις τρύπες τους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας έστειλε σε όλα τα κόμματα της Αριστεράς ανακοίνωση πρόσκληση ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλία αυτά για τη συγκρότηση του μετώπου αλλά δυστυχώς ακόμα απάντηση δεν πήρε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θυμόσοφος λαός λέει μακριά από γιατρούς και δικηγόρους... Το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτές τις μηνύσεις θα κερδίσουν ένα σκασμό λεφτά οι δικηγόροι...