Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Επιστολή ΝΕ Ημαθίας ΚΚΕ εναντίον ΧΡΟΝΙΚΑ: Είσαι γνωστός αντικομμουνιστής, στέλνεις κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ!!! Το γαρ πολύ της θλίψεως ...


Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ Ημαθίας
Εκτός της κεντρικής κομματικής ηγεσίας φαίνεται ότι ο πανικός έχει διαχυθεί και στις νομαρχιακές ηγεσίες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ αφιερώνει ολόκληρη ανακοίνωση με την οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα ΧΡΟΝΙΚΑ αποδίδοντάς με χαρακτηρισμούς όπως "γνωστός αντικομμουνιστής" και ότι υπηρετώντας σχεδιασμούς θέλω να στρέψω τους ψηφοφόρους στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά...
 παραφροσύνη και είναι φανερό ότι η ηγεσία του ΚΚΕ στην Ημαθία με πρακτορικές μεθόδους και με τη γνωστή μέθοδο της εκτόξευσης λάσπης επιχειρεί να απαξιώσει ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Ότι στελέχη, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ μετακινούνται μαζικά προς την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ και το πράγμα δε μαζεύεται.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ που αποτελεί για μένα δείγμα ότι στα ΧΡΟΝΙΚΑ δημοσιεύονται θέματα με τα οποία κατά καιρούς αναγκάζουν τόσο το ΚΚΕ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ να στέλνουν ανακοινώσεις, διαψεύσεις και σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΚΚΕ Ημαθίας


Βέροια, 5.06.2012
Πριν τρεις μέρες στάλθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης μια επιστολή 62 ανθρώπων που καλούν σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ενημερωτικό μπλοκ ΧΡΟΝΙΚΑ ΗΜΑΘΙΑΣ του γνωστού για τον αντικομουνισμό του Χάρη Μόχλα προστέθηκε ο τίτλος: “ΗΜΑΘΙΑ- 62 πρώην ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-Ανένταχτοι κλπ - ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ”


Άλλο ένα επεισόδιο στο σχέδιο χτυπήματος του ΚΚΕ από την άρχουσα τάξη, τα αστικά κόμματα και βεβαίως τον ΣΥΡΙΖΑ που το παλεύει με νύχια και με δόντια και έχει συμμάχους και σε τοπικό επίπεδο, δηλαδή στο νομό Ημαθίας.


Ανατρέχοντας στα ονόματα δεν υπάρχει κανένα πρώην μέλος του ΚΚΕ πλην ελαχίστων που διέκοψαν τη σχέση τους με το ΚΚΕ τη δεκαετία του 1980, προ αμνημονεύτων ετών, δηλαδή. Που αποσκοπεί τότε ο τίτλος; Που αλλού άραγε, πέρα από την προσπάθεια να δημιουργηθούν συνειρμοί ότι μέλη του ΚΚΕ στην Ημαθία στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.


Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Στο δρόμο προς τις κάλπες, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα δουν πολλούς τρόπους, ωμούς ή πιο «κομψούς» που θα έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν ή να κατευθύνουν ψηφοφόρους του Κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.


Πρέπει να προβληματίσει το λαό το γεγονός ότι εκτός από ένα τμήμα των κεντρικών αστικών ΜΜΕ κάνει συστηματική δουλειά, με στόχο να αποδυναμωθεί το ΚΚΕ, συμμετέχουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης . Είτε χοντροκομμένα είτε πιο αθώα αλλά εξίσου επικίνδυνα.


Όμως, ακριβώς αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, για να μείνουν οι ψηφοφόροι αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ, να το στηρίξουν και με την ψήφο τους. Αλλά και κόσμος που σκέφτεται το τι θα ψηφίσει να κάνει το βήμα και να ψηφίσει ΚΚΕ.




Το Γραφείο Τύπου


της Ν.Ε Ημαθίας του Κ.Κ.Ε

4 σχόλια:

xristos bellos είπε...

Που τα ξεθάψετε αυτά τα ονόματα ρε παλληκάρια. Ενδεικτικά σας ενημερώνω ότι ( Γεωργιάδης-Καταραχιά) έφυγαν από το ΚΚΕ το 1990. Εδώ και 22 χρόνια δηλαδή στηρίζουν και ψηφίζουν πάντα το ΣΥΡΙΖΑ. Αχ ρε Χαρούλη την άλλη φορά θα σου δώσω και εγώ μερικά ονόματα που έφυγαν από το ΚΚΕ το 1968. Θα είναι πάντα στη διάθεσή σου για αντιΚΚΕ πολιτική.

sainoglou είπε...

AΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ, ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ.

ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥΝΤΑΣ, ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΕΝΟΥΣ.
ΤΗΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΝ
"ΘΕΟΥ" ΛΟΓΟΝ ΤΕΚΟΥΣΑΝ.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΙΣΟΝ,
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΙΣΟΝ,
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΙΣΟΝ.

Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

to poli to KAPA KAPA ... KANEI TO PAIDI MALAKA!!! ALIMONO AN EXETE DIABASEI KATHOLOU KAI GENIKA TI LEEI O XARIS!!!

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Δύο επισημάνσεις:
1η: Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ποτέ δεν έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ανακοίνωση, σχόλιο ή διάψευση και μάλιστα με υβριστικό περιεχόμενο, κύριε Μόχλα. Παρακαλώ αν έχετε εσείς κάτι σχετικό να το δημοσιεύσετε. Αλλά επειδή έχω την τιμή να είμαι υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το κομμάτι όσο και να ψάξετε δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα. Επομένως, η σχετική αναφορά σας στο άρθρο κρίνεται επιεικώς άστοχη.

2η: Ο τίτλος “ΗΜΑΘΙΑ- 62 πρώην ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-Ανένταχτοι κλπ - ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ” στην ανακοίνωση στήριξης συμπολιτών μας στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προστέθηκε από εσάς αυθαίρετα. Ο τίτλος της ανακοίνωσης όπως αυτή στάλθηκε και δημοσιεύτηκε στο blog του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας είναι "Πρωτοβουλία στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ από πολίτες του Δήμου Βέροιας". Για του λόγου το αληθές παραθέτω το σχετικό link: http://syrizaimathias.blogspot.gr/2012/06/blog-post_01.html
Η άποψή μας είναι πως οι ανακοινώσεις όλων των κομμάτων θα πρέπει να δημοσιεύονται αυτούσιες κι από εκεί και μετά είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε κριτική.

Παναγιώτης Χατζησάββας