Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στέλεχος ΔΗΜΑΡ Τ. Σαράτση: Να μη μπει η ΔΗΜΑΡ στην Κυβέρνηση - Θα ξεφτελιστούμε...


Τ. Σαράτση
Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, η αντιδικτατορική αγωνίστρια Τιτίκα-Μαρία Σαράτση δήλωσε ότι συντάσσεται με την άποψη του Σ. Μπουρνάζου και παρακάτω διευκρινίζει σχετικά με μήνυμά της στα ΧΡΟΝΙΚΑ:
Απόσπασμα του άρθρου είναι:
 "Εύχομαι η ΔΗΜΑΡ να μην μπει στην κυβέρνηση... Όχι μόνο επειδή, όσο κι αν διαφωνώ ολοένα και περισσότερο με τη στάση της, θεωρώ ότι της αξίζει κάτι καλύτερο από το να γίνει άθυρμα του φθαρμένου και διεφθαρμένου συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο επειδή μετά ο ΣΥΡΙΖΑ θα...



στερείται κοινοβουλευτικού συμμάχου. Αλλά, κυρίως, επειδή, σε μια τέτοια περίπτωση, ο εξευτελισμός της θα γίνει τέλειος.

Και τι μας νοιάζει εμάς, θα μου πείτε. Μας νοιάζει, επειδή, πέρα από τη ΔΗΜΑΡ (για την οποία άλλους μας νοιάζει αρκετά, άλλους λιγότερο και άλλους καθόλου), κάτι τέτοιο συμπαρασύρει ιδέες, διαδρομές και ιστορικότητες, βάζει, πιστεύω, ένα ακόμα λιθαράκι στη συνολική απαξίωση της πολιτικής και σε επικίνδυνες αντικοινοβουλευτικές λογικές."..

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στο φύλλο της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας εμφανίζεται μια δική μου “δήλωση”. Όπως γνωρίζετε εγώ ποτέ δεν δήλωσα κάτι στην εφημερίδα σας, ούτε συνέταξα κάποιο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα. Το απόσπασμα που δημοσιεύετε είναι απόσπασμα από το εξαιρετικό άρθρο του Σ. Μπουρνάζου “Το μαγικό ραβδί της ΔΗΜΑΡ”, το οποίο είχα αναρτήσει στη σελίδα μου στο Facebook, αναφέροντας και την πηγή.
Φυσικά θα πρέπει να σας διευκρινίσω επίσης ότι συντάσσομαι πλήρως με την άποψη του συναδέλφου και πιστεύω ότι με τη “συνεργασία” της αυτή η ΔΗΜΑΡ διαπράττει ένα μοιραίο σφάλμα. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Σας ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη σε όλους μας!
Τ.Μ.Σαράτση


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να σας ακούσουν