Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Η επίσκεψη Σαμαρά στη Μελίκη έφερε αγκαλιές, λόγια και δοκιμή κομπόστας ροδάκινου- Κόσμο είχε;

Ο Φ. Δημητριάδης καλωσορίζει τον Σαμαρά στη Μελίκη
φωτ.: ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ
Επισκέφθηκε, λέμε τώρα, ο Σαμαράς την Ημαθία και κανείς δεν πήρε είδηση το γεγονός. Η πρώτη στάση του Σαμαρά στη Μελίκη όπου  κυριάρχησε η παραπολιτική. Όλοι αναρωτιόταν αν θα πάει στην υποδοχή ο Χαλκίδης ή θα καθίσει να...
πίνει καφέ στο μαγαζί του αδερφού του; Τελικά πήγε μαζί με τον Ζιώγα και είχαν αμφότεροι πικραμένο ύφος.
Είχε θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο και πλέον όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς του είπε στο αυτί.
Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι του ζήτησε συγνώμη ο Σαμαράς για το κακό που του έκανε αλλά του είπε, τη δεύτερη φορά που τον αγκάλιασε, ότι δε γινόταν διαφορετικά.
Ο Μιχάλης, ως λαρτζ που είναι, του είπε πρόεδρε σε συγχωρώ και είμαι δίπλα σου, στον αγώνα που δίνεις είμαι κι εγώ.

Ακολούθησε κι άλλος εναγκαλισμός. Ήταν να μην πάρει φόρα ο Αντώνης. Θερμή αγκαλιά με τον Δήμαρχο Φ. Δημητριάδη και ακόμα ψάχνουμε αν του είπε κάτι στο αυτί του Φώτη. Κάποιος που έτυχε να είναι ακριβώς δίπλα του έπιασε μια λέξη ανάμεσα στις άλλες. "καταφέρατε" άκουσε και πιστεύουμε ότι ο Σαμαράς αναφέρονταν στο κάζο που έπαθε ο Χαλκίδης και έλεγε του δημάρχου ότι "Καλά τα καταφέρατε".
Όσο και να πιέσαμε όμως το δήμαρχο δεν επιβεβαίωσε τη στιχομυθία.

Ακολούθησε εναγκαλισμός και με τον κουμπάρο του τον Κώστα Ζιώγα αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα μεταξύ τους. Τα λένε τηλεφωνικά φαίνεται οπότε..

Το άλλο που έμεινε από την επίσκεψη είναι ότι του προέδρου του αρέσουν οι κομπόστες ροδάκινο. Μάλιστα δοκίμασε κι όλας από το τραπεζάκι που είχε στηθεί. Είχε κομπόστες της ΑΛΜΕ αλλά και της ΒΕΝΟΥΣ και ο πρόεδρος τις τίμησε όλες.

Τι άλλο; Α, οι διοργανωτές εκφράστηκαν με ορχήστρα ζουρνάδων κλπ που μόλις είδαν τον Σαμαρά άρχισαν να παιανίζουν το "Μακεδονία Ξακουστή" και το άκουσμα ήταν τέτοιου επιπέδου που νομίζω ότι ήδη κατέφτασε πρόταση στον Κ. Βενιόπουλο να στέλνει την ορχήστρα στη Συγγρού για να καθιερωθεί ως η προσωπική ορχήστρα του προέδρου που θα τον συνοδεύει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Από κόσμο θα σας γελάσω. Άλλοι λένε ότι η πλατεία ήταν γεμάτη κι άλλοι ορκίζονται ότι δεν είχε πάνω από εκατό άτομα. Όσα κι αν ήταν όμως δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι οι διοργανωτές ήταν ικανοποιημένοι και αυτό φτάνει.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Μιχάλης Μελιόπουλος στη ΛΑΪΚΟΥΡΑ και αποτυπώνουν όλα τα γεγονότα επακριβώς.















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού ρε φίλε τα έμαθες όλα ,μήπως έμαθες τι είπε στο Σαμαρά η ασφάλεια του αμέσως μετά τον εναγκαλισμό του από τον Δήμαρχο?

Ανώνυμος είπε...

Ο σαμαρας προτιμεσα καποιο διαμερισμα του δημου μας, παρα την πρωτευουσα (ας πουμε ) του δημου μας. Δλδ μας εγραψε στα γεννητικα του οργανα που απο οτι ειδα δεν κουβαλαει κιολας.
Βγαλε απο τον aniko του χ''ζτηνικολαου στις ερωτησεις που του εκαναν απλοι πολιτες και δεν μπορουσε να απαντησει.
Ο Πικραμενος εγινε εστω καταλαθος πρωθυπουργος. Ο σαμαρακος ουτε για μια μερα δεν θα γινει πρωθυπουργος. Ειναι ο πλεον επικινδυνος για το τιμονι της Ελλαδος.