Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ τζογάρει το μέλλον της χώρας!! - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ;

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κορινθίας με επιστολή του στο γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα επιστολή με την οποία καταδικάζει τον Τσίπρα του οποίου την πολιτική αποκαλεί επικίνδυνη και ότι θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι!
Ο Ν. Χανιάς, πέμπτος στην κατάταξη στις εκλογές της 6ης Μαϊου διαχωρίζει τη θέση του με επιστολή που δημοσεύει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και είναι:...




"Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας".


Αναφέρει ακόμα ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς, όπως γράφει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ "θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι".


"Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την επιστολή την έστειλες πρώτα στον ΔΟΛ για έγκριση…και μετά στον «αγαπητό» Δημήτρη «σου»….μπαγασάκο

Ανώνυμος είπε...

Την επιστολή την έστειλες πρώτα στον ΔΟΛ για έγκριση…και μετά στον «αγαπητό» Δημήτρη «σου»….μπαγασάκο

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε μπαρμπα. Οποτε θυμαστε χαιρεσαι. Αλλα απο εκει δεν ειναι και ο μπεγλιτης αυτος ο μεγας πολιτικος που τον εφτυσε η περιοχη του. Αντε παρατήστε μας απολιθωματα. Τελειωσατε παπουδια πολιτικα. Φτανει ως εδω. Δεν σας θελουμε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Το αντάλλαγμα να δούμε θα το μάθουμε ποτέ;