Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιμένει ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας παρουσιάζει στους συμπολίτες το ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέρχεται στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Απαρτίζεται από γυναίκες και άνδρες που ήταν παρόντες στους καθημερινούς αγώνες και τα κινήματα τα χρόνια του Μνημονίου αλλά και παλιότερα.
Είναι οι:
Γιάννοβιτς Σεβαστή, καθηγήτρια Γαλλικών
Μουσκεφτάρα Αναστασία, ειδική παιδαγωγός, ψυχολόγος
Παπαχρυσοστομίδης Λάζαρος, συνταξιούχος
Παρχαρίδου Μαρία, φυσικοθεραπεύτρια
Σουνάπογλου Θωμάς, μηχανικός Η/Υ
Επιδιώκουμε την αποφασιστική ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές, αρνούμενοι τις αυταπάτες που σερβίρονται τελευταία ως «αριστερή» λύση.

Παλεύουμε με συνέπεια για...
καταγγελία του Μνημονίου, για παύση πληρωμών στους δανειστές και μονομερή διαγραφή του χρέους.
Παλεύουμε για έξοδο της χώρας μας από το ευρώ και την Ε.Ε , για την αντικαπιταλιστική ανατροπή που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε μια άλλη τροχιά προς όφελος του λαού της και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Επιδιώκουμε την ρήξη και την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος που γεννά κρίσεις τις οποίες καλείται να πληρώσει ο εργάτης και ο φτωχός προς όφελος των πλουσίων.
Ζητάμε από τους Ημαθιώτες να μας στηρίξουν με την ψήφο τους ώστε να συνεχίσουμε την επόμενη δύσκολη μέρα των εκλογών, την αγωνιστική μας δράση στα Κινήματα, στις απεργίες, στις καταλήψεις, στο δρόμο.

Εμείς δεσμευόμαστε ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους εργάτες και στα φτωχά λαϊκά στρώματα και μετά τις εκλογές, όποια κι αν είναι η Κυβέρνηση.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: