Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Κομματικά στελέχη της αριστεράς το νου σας!


γράφει ο Δρ Βλαδίμηρος
 
Το τέλος ή η αρχή της αριστεράς;

Η αριστερά της προόδου..
Η αριστερά της ελευθερίας..
Η αριστερά της ισότητας..
Η αριστερά του διεθνισμού..
...
Η αριστερά του κάτσε καλά..
Η αριστερά της δικαιοσύνης..
Η αριστερά των αγώνων..
Η αριστερά της ελπίδας..
και άλλα πολλά..

Θα σταθώ όμως στο τελευταίο, στην αριστερά της ελπίδας.......
Και θα ζητήσω την προσοχή σας αριστεροί ψηφοφόροι και στελέχη της αριστεράς.
Ο λαός σας έδειξε εμπιστοσύνη στις κάλπες και στις επόμενες ίσως σας δώσει και την εντολή. Και δε θα σταθώ σε όλο το λαό, δηλαδή σε όλους τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν αριστερά για διάφορους λόγους, όπως για να μαυρίσουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά στους αριστερούς ψηφοφόρους. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν είναι πολύ πικραμένοι και προδομένοι θα μπορούσα να πω, από αριστερές ή αριστεροφανείς καταστάσεις του παρελθόντος, όπως Βάρκιζα, ΠΑΣΟΚ και άλλα. (αυτός ο τόσο ευρείς όρος της αριστεράς με τρομάζει..). Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν αυτή τη φορά σας στηρίζουν και έχουν μια ελπίδα. Τους βλέπω που χαίρονται αλλά οι πιο πολύ κρύβουν και μια καχυποψία. Δε νομίζω πως θα σας χαριστούν σε καμία περίπτωση, εκτός από το σκυλολόι των πασόκων ίσως που θα σας ψηφίσει, με την προοπτική να βολευτεί.
Και αλίμονό σας "αριστεροί", αν περιμένετε τις εκλογές και την αλλαγή, δίχως ταυτόχρονα να δημιουργείτε δομές αυτοοργάνωσης, δίχως ταυτόχρονα να παλεύετε, παρακολουθώντας τη γαμημένη τηλεόρασή σας, μέχρι το αποτέλεσμα των εκλογών.
Δε θα σας σώσει κανένας Τσίπρας, να είσαστε σίγουροι.. από μόνοι σας μόνο μπορείτε να σωθείτε, να αλλάξετε νοοτροπία και να κοιτάξετε τον ουρανό κατάματα. Την θέλετε όμως τη στάνη, δε γουστάρετε οι πιο πολλοί την ευθύνη, σεβαστό κι αυτό. Αλλά μετά να μην βρίζετε και αναθεματίζετε αν και ο ΣΥΡΙΖΑ σας βγει ΠΑΣΟΚ, γιατί τότε θα φέρετε μεγαλύτερη ευθύνη από αυτή που δε θέλατε.
Εύχομαι αυτή τη φορά οι εκλογικές σας αυταπάτες να μη βγούνε αυταπάτες και για μια φορά.. πράγμα όμως που το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο.
Αλλιώς, μετά από μια τέτοια, κακή κυβέρνηση της "αριστεράς", θα πρέπει να πέσει και η ταφόπλακά της από πάνω. Και την ταφόπλακα θα πρέπει να την τοποθετήσετε εσείς οι ίδιοι η ψηφοφόροι της.
Άμα σας γελάσουν να μην τους συγχωρέσετε, να τους κάνετε να το μετανιώσουν πικρά.
Κομματικά στελέχη της αριστεράς το νου σας!
Εύχομαι να μην βγω αληθινός, όχι γιατί γουστάρω κυβέρνηση αλλά επειδή σέβομαι και αγαπώ πολύ κόσμο από την αριστερά.
Από την άλλη, προσωπικά σαν αναρχικός - καταστασιακός, πιστεύω στην ομαλή μετάβαση προς την αναρχία σε κάποιες περιπτώσεις μα όχι σε όλες. Στην περίπτωση μας λοιπόν θα χαρώ πολύ αν η αριστερά κάνει τη λαδιά, γιατί έτσι θα πέσουν οι μάσκες και πιστεύω πως μετά ο κόσμος θα συνειδητοποιηθεί περισσότερο, δεν θα πέσει στη χειμερία νάρκη μια κυβέρνησης ευημερίας, οπότε και θα προχωρήσει αυθόρμητα στην απαλλοτρίωση, στην αυτοοργάνωση και στην κοινωνική επανάσταση.

Ή έτσι ή αλλιώς, ο δρόμος είναι ένας και θα πρέπει να νικήσουμε.
Ραντεβού στους δρόμους, στις γειτονιές, στις πλατείες, στα χωράφια και τα εργοστάσια!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν όνειρο θερινής νυκτός, καλό το βλέπω, γιατί για πραγματικότητα είναι εφιάλτης!!!