Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μήνυση σε βάρος Κανέλλη και Δούρου κατέθεσε ο Ηλ. Κασιδιάρης

Στην εισαγγελία Αθηνών προσήλθε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου που διατάχθηκε από την προϊστάμενη της εισαγγελίας Αθηνών και αφού διέφυγε τη σύλληψη, ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Υπέβαλε μήνυση σε βάρος....

της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση σε βάρος του σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό κατά την διάρκεια πολιτικής συζήτησης στον ΑΝΤ1.

Επίσης μήνυσε για παράνομη κράτηση τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας και τον δημοσιογράφο Αντώνη Δελατόλλα που ήταν παρών στο περιστατικό με το σκεπτικό ότι ειδοποίησε την προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών να παρέμβει.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε εκ νέου για τις 3 Σεπτεμβρίου 2012, η εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του για την επίθεση κατά φοιτητή, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.


ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: