Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΥΠΕΣ φίμωσε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ όταν κατήγγειλε χτες τη Χρυσή Αυγή!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά κατά τη χτεσινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, στέρησε το λόγο και διέγραψε από τα πρακτικά την τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημήτρη Δεσύλλα (στη φωτογραφία), όταν κατήγγειλε τη φίμωση των αριστερών κομμάτων και τη δράση της...
Χρυσής Αυγής!
Επρόκειτο για ειδική συνεδρίαση που αφορούσε το χρόνο προβολής και τα δικαιώματα των εκτός Βουλής κομμάτων. Στην ομιλία του ο Δημήτρης Δεσύλλας καυτηρίασε το “θάψιμο” από τα ΜΜΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των άλλων αριστερών κομμάτων, την ίδια στιγμή που “διάφοροι λεχρίτες και άθλιοι εγκάθετοι έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια, όπως ο Γρ. Ψαριανός, και λοιδορούν και συκοφαντούν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ”. Η καταγγελία του εκπροσώπου αφορούσε πρόσφατη αναφορά του Γρ. Ψαριανού ο οποίος χαρακτήρισε “συγκοινωνούντα δοχεία” την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη Χρυσή Αυγή. Επίσης, ο Δημήτρης Δεσύλλας ζήτησε στην ομιλία του να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και να καταγγελθούν οι ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής που γίνονται με την ανοχή πολλές φορές της ΕΛΑΣ.
Για τις δηλώσεις αυτές, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ζήτησε να αφαιρεθεί ο λόγος από τον Δημήτρη Δεσύλλα και να διαγραφούν τα λεγόμενά του από τα πρακτικά! Κατόπιν τούτων, ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

πηγή: http://mao.gr/2012/06/07/ypes-antarsya/

Δεν υπάρχουν σχόλια: