Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Αστυνομική κατοχή για χάρη του Χρυσοχοϊδη - Προληπτικές συλλήψεις νεαρών γιατί είχαν μακρυά μαλλιά!!!

πηγή φωτογραφίας - ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ
Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησε χτες το βράδυ το κέντρο της Βέροιας. Δεκάδες αστυνομικοί είχαν πιάσει θέσεις στην πλατεία Δημαρχείου όπου το βράδυ στις 9 ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του πρώην....
υπουργού δημόσιας τάξης Μ. Χρυσοχοϊδη.
Ο Ημαθιώτης πολιτικός επέστρεψε στο νομό του για να στηρίξει την επανεκλογή του Τόλκα και μάλιστα το τόνισε ότι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η διατήρηση της έδρας στο νομό. Μήπως πρέπει να φανταστώ ότι κινδυνεύει να χαθεί η έδρα;
Όπως και να χουν τα πράγματα αυτό που κυριολεκτικά ξένισε αλλά και προκάλεσε ήταν η αστυνομική κινητοποίηση, οι αστυνομικοί υπάλληλοι που απασχολήθηκαν για να φυλάνε τον Χρυσοχοϊδη, τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την προστασία αυτή.
Επίσης, αυτό που προκάλεσε ήταν οι προληπτικές προσαγωγές νεαρών που έπαιζαν μπάσκετ στο γήπεδο της ΕΛΗΑΣ, δεκάδες μέτρα μακρυά από το χώρο της εκδήλωσης και με το αιτιολογικό ότι είχαν μακρυά μαλλιά.
Προκάλεσε η αστυνομική κατοχή του κέντρου της Βέροιας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Βέροιας που υποτίθεται ότι έχει πρόβλημα με τη βια αλλά δεν ενοχλείται με την αστυνομική υπερπαραγωγή του Χρυσοχοϊδη, με τη βια που ασκείται σε νέους με τις προληπτικές προσαγωγές, με το νέκρωμα του κέντρου της πόλης αφού η κυκλοφορία απαγορεύτηκε.

Η προστασία ήταν τόσο μελετημένη που ένας αστυνομικός, ακροβολιστής λέγεται, ήταν στην ταράτσα του κτηρίου του ΟΤΕ και έλεγχε την περιοχή.
Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος των καθεστωτικών πολιτικών που έφτασαν τη χώρα στην εξαθλίωση που ούτε να περπατήσουν ελεύθερα δε μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: