Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για τους «εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ»

Η καυστική ανακοίνωση του Περισσού για τον Αλέξη Τσίπρα και αυτούς «με τους οποίους προχωράει αγκαλιά», προκάλεσαν την αντίδραση της Κουμουνδούρου, που καταμαρτυρά στο ΚΚΕ ότι «υιοθετεί επιχειρήματα κοινών μας αντιπάλων».

Αναλυτικότερα, με αφορμή τη συνέντευξη Τσίπρα στην Αυγή της Κυριακής, το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι «ανταποκρίνεται στην...
ιστορική του ευθύνη σε συνθήκες οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και αυτό ακριβώς ενοχλεί και τον Αλ. Τσίπρα.

Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει πολλούς συνεργαζόμενους, τον Κίμωνα Κουλούρη, τη Λούκα Κατσέλη, τον Χ. Κοτσακά, τον Γ. Ραυτόπουλο και τόσους ακόμα εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους προχωράει αγκαλιά υπό τα χειροκροτήματα των αστικών δυνάμεων που τους στηρίζουν».

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε άμεσα με άλλη ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι «ο καθένας αντιλαμβάνεται την ιστορική του ευθύνη όπως νομίζει και πράττει ανάλογα. Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ θα πρέπει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα αν της είναι αδιάφορο ποια κυβέρνηση θα υπάρχει την επόμενη των εκλογών, όπως επίσης θα πρέπει να αποφεύγει να υιοθετεί με ευκολία τα επιχειρήματα των κοινών μας αντιπάλων.

Ο λαός είναι εκείνος που μας κρίνει όλους», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: