Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποσπά με δόλιο και παραπληνιτικό τρόπο ψήφους από ΑμΕΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας καταγγέλλει το γεγονός ότι μέλη της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία προσέγγισαν νεαρά ενήλικα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες κατά τις εκλογές της 6ης Μαΐου προκειμένου  να τους αποσπάσουν την ψήφο τους και τους υποσχέθηκαν ότι θα  τους βρούνε δουλειές το καλοκαίρι και τους χρημάτισαν με 50 και 100 ευρώ.  

Η Χρυσή Αυγή με δόλιο...
τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες αυτής της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού ώστε να φουσκώσει τα εκλογικά της νούμερα αδιαφορώντας για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των ΑμΕΑ.

Αυτή η πρακτική είναι ακόμα μια απόδειξη της ναζιστικής ιδεολογίας τους. Επιτίθενται σε γυναίκες, αφού τις θεωρούν ιδανικές για αναπαραγωγή και μόνο, εκμεταλλεύονται ΑμΕΑ που θα είναι ο επόμενος στόχος τους μαζί με τις μειονότητες, τους ξένους και τους αριστερούς.

Καλούμε όλους τους Ημαθιώτες να σκεφτούν πολύ σοβαρά το φασιστικό κίνδυνο. Ας μη σκεφτούμε ότι δεν απειλεί τον προσωπικό μας χώρο. Είναι σαφές ότι απειλεί όλους μας και ο καθένας μας μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος τους. Ας στείλουμε τα φίδια πίσω στις τρύπες τους, ενωμένοι όλοι απέναντι στη φασιστική απειλή.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ,
ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: