Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Ευθεία επίθεση του κουμπάρου του Σαμαρά στον πρόεδρο της ΝΔ Ημαθίας: Είναι ανεπαρκής!

Ευθεία επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σάββα Ακριτίδη εξαπέλυσε σήμερα το πρωί από ραδιοφώνου ο κουμπάρος του Σαμαρά και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Κώστας Ζιώγας.
Ο κ. Ζιώγας, καλεσμένος στην Σαββατιάτικη εκπομπή του Χ. Καφτεράνη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας είναι ανεπαρκής...
και έφερε ως παράδειγμα την αποτυχημένη από συμμετοχή του κόσμου στην πρόσφατη επίσκεψη Σαμαρά στη Μελίκη.


Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζιώγας είπε: Ο Ακριτίδης έκανε μαγαζάκι τη ΝΟΔΕ. Να φανταστείτε ότι έκανε συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής και εμένα δε με κάλεσε αν και μέλος της Πολ. Επιτροπής του κόμματος. Το καταλαβαίνετε αυτό; Ήρθε ο πρόεδρος και δεν μάζεψαν ούτε 100 άτομα. Εγώ έφερα τον Σαμαρά μόνος μου και μάζεψα 1.500 άτομα. Είναι κατάσταση αυτή;
Δηλαδή γιατί ήρθε; Για να "ψηθούμε" μεταξύ μας; Εκεί φτάσαμε; Εκτός κι αν δε θέλουν να εκλεγεί βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία."

Μετά από τα παραπάνω είναι σαφές ότι αναμένεται απάντηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σάββα Ακριτίδη.



























2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπάχαλο, Μπάχαλο, Μπάχαλο, από πού να ξεκινήσεις και που να σταματήσεις!! Φέρανε τον Πρόεδρο τις ΝΔ στη Μελίκη και ήτανε δεν ήτανε 80 άτομα!!! Έχω την γνώμη ότι τους κυνηγά το σύνδρομο φόβου του Χαλκίδη, νοιώθουν ανήμποροι να ανταποκριθούν στις κρίσιμες στιγμές τις παράταξης και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο!! Δεν είναι στο μυαλό τους η επικράτηση τις παράταξης , αλλά σκέφτονται την επόμενη των εκλογών πως θα φάνε τον Σαμαρά!!! Αλλιώς πώς να εξηγήσω το γεγονός το γεγονός πως πρωτοκλασάτος υποψήφιος Βουλευτής την επομένη των εκλογών τις 6 Μαΐου αντί να προβληματιστεί με το αποτέλεσμα των εκλογών βρέθηκε διακοπές στη Γερμανία για 7 ημέρες!!! Το ίδιο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!! Η ΝΟΔΕ κλειστή λες και είναι το μαγαζάκι τους!!! Ο πρόεδρος τις ΝΟΔΕ στις εκλογές ιδιαίτερος ενός υποψηφίου στη Βέροια, και ο Πρόεδρος τις Τοπικής Αλεξάνδρειας σε άλλο γραφείου Υποψηφίου, λες και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν ήτανε νεοδημοκράτες!!! Τι μαρτυρούν όλα αυτά? Πλήρη διάλυση που έρχεται μέρα με την μέρα, και μετά θα φταίνε οι πολίτες που θα τους στείλουν στο διάολο!!! Ίσως είναι μια ευκαιρία για τους νεοδημοκράτες να τους ρίξουν μια μούντζα, και να ξεβρομίσει ο τόπος. Είμαστε η μοναδική τετραδική Περιφέρεια που δεν εξέλεξε Βουλευτή!!! Πρόεδρε Σαμαρά, έσπειρες ανέμους, θα θερίσεις θύελες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όντως η κατάσταση στο χώρο τις ΝΔ είναι χαώδης και τραγελαφική. Σήμερα τυχαίως βρέθηκα σε καφετέρια τις Πόλης μας όταν σε ένα τραπέζι καθότανε ο κ Ζιώγας με παρέα και περνούσε από εκεί ο κ Ακριτίδης με υποψηφίους Βουλευτάς τις ΝΔ και ξαφνικά ακούω τον κ Ακριτίδη να συμπεριφέρεται πολύ άκομψα και επιπόλαια στον κ Ζιώγα, που από ότι κατάλαβε είχε δόση συνέντευξη στο ραδιόφωνο και είχε καταφερθεί εναντίον του για τον τρόπο που χειρίστηκε την διέλευση από το Νομό μας του κ Σαμαρά. Η συμπεριφορά του κ Ακριτίδη ως επιστήμονα και Προέδρου τις ΝΟΔΕ ήτανε επιεικώς απαράδεκτη, ένας Πρόεδρος ενώνει δεν διχάζει ποτέ, αν δεν έχει υπομονή να ακούει δυσάρεστη κριτική, τότες να πάει σπίτι του το Κόμμα που εκπροσωπεί δεν είναι ούτε δικό του , ούτε περιουσία του μπαμπά του. Έμεινα έκπληκτος από την υπομονή στην προκλητική συμπεριφορά του κ Ζιώγα από τον κ Ακριτίδη. Ως ανήκων στη ΝΔ αυτή την φορά θα τους στείλω στο διάολο, τους σιχάθηκα ειλικρινά.