Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: Νικήσαμε τον φόβο - το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας

Σε ένα εκλογικό κέντρο κατάμεστο από Ελληνες και ξένους δημοσιογράφους, ψήφισε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος για την νίκη.
Στο 633ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας, στα 27ο & 30ο Δημοτικά Σχολεία, έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, όπου και...
άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Στη συνέχεια έκανε την καθιερωμένη δήλωση προς τους δημοσιογράφους:
«Το φόβο τον νικήσαμε. Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα.
Σήμερα ανοίγουμε δρόμο σε ένα καλύτερο αύριο. Με τον λαό μας ενωμένο, αξιοπρεπή και περήφανο. Σε μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προκοπής, ισότιμο μέλος μιας Ευρώπης που αλλάζει. Μιας Ευρώπης των λαών και της αλληλεγγύης.
Είμαστε αισιόδοξοι. Το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας. Θα νικήσουμε», κατέληξε ο κ.Τσίπρας.
Μέσα στο εκλογικό κέντρο υπήρχε πολύ μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, καθώς δεκάδες ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα καλύπτουν τις ελληνικές εκλογές.
Λίγο πριν την επίσημη δήλωσή του και απαντώντας σε σχόλιο παριστάμενου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «αν κρίνω από το ενδιαφέρον (των δημοσιογράφων) άλλοι κινδυνεύουν σήμερα».
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μία μικρή καθυστέρηση που παρατηρήθηκε μέχρι ο κ.Τσίπρας να μπει στο παραβάν, οφειλόταν - όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση- στο ό,τι είχε ξεχάσει την ταυτότητά του. Οταν το αντελήφθη, βγήκε έξω για να την πάρει και στη συνέχεια επέστρεψε για να ψηφίσει.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: