Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η διαφορά ανάμεσα στην αλαζονεία και στην αποφασιστικότητα, είναι δύο Μνημόνια...

...μία υπογραφή δεσμευτική και η ευθύνη άσκησης εξουσίας τόσων ετών
Γράφει
η Νάνσυ Πανταζή

Κε Βενιζέλο,
μετά τη Διακαναλική Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα το μόνο συμπέρασμα σας ήταν ότι έχει αλαζονική στάση.
Δεν μου προκάλεσε ιδιαίτερη.... εντύπωση διότι είναι και το μόνο «επιχείρημα» σας απέναντι στο πρόγραμμα και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιλαμβάνομαι ότι όταν δεν υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα, η λάσπη και η προσωπική επίθεση είναι μονόδρομος αλλά εκτίθεστε διότι για να κατηγορήσεις κάποιον για υποτιθέμενη αλαζονεία πρέπει να είσαι ο ίδιος επηρμένος και σαφέστατα παρερμηνεύεις την αποφασιστικότητα και την προσήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις δεσμεύσεις του απέναντι στον Ελληνικό λαό για να αποκρύψεις τη δική σου υπεροψία και κυρίως τη μη ύπαρξη ουσιαστικής αντιπρότασης στο πρόγραμμα και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπερόπτης χαρακτηρίζεται από φιλαυτία, αυθάδεια, αυταρέσκεια και φιλονικία. Το ΠΑΣΟΚ και εσείς σαν αρχηγός του τα εκφράζετε σε υπέρμετρο βαθμό σήμερα.
Άσκηση εξουσίας και πολιτική ευθύνη από τη Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.
Υπερψήφιση δύο Μνημονίων, Μεσοπρόθεσμου με το περίστροφο στον κρόταφο του Ελληνικού λαού και με την άσκηση τρομοκρατίας για πτώχευση επανειλημμένα.
Υπέρμαχοι μιας κυβέρνησης Εθνικής Συνεργασίας που άνοιξε το δρόμο σε εθνικιστικές και φασιστικές εκφράσεις στη διακυβέρνηση της χώρα μας.
Μετά το αποτέλεσμα της 6ης Μαίου και την πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ μας πετάξατε μια συγνώμη σα να πετούσατε ένα κομμάτι ψωμί στον πεινασμένο και καταφρονεμένο λαό και προχωρήσατε σε επίθεση λάσπης απέναντι σε όλους και σε όλα, αναιρώντας ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό αφού έχετε δημόσια αποδεχτεί και δηλώσει ότι το κόμμα σας είναι σάπιο.
Κε Βενιζέλο, μιλάτε για κυβέρνηση συνευθύνης. Αναμενόμενο όταν υπάρχει η πιθανότητα μονοψήφιου ποσοστού και απώλειας και της τρίτης θέσης για το ΠΑΣΟΚ διότι δεν ξεχνάμε την υπεροψία που είχατε πριν τις 6 Μάη, όταν απαιτούσατε από τον Ελληνικό λαό την αυτοδυναμία.
Συνευθύνη, κύριε Βενιζέλο, με το κόμμα σας και με το κόμμα του κυρίου Σαμαρά, τη ΝΔ, σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ & ΑΦΕΣΗ «ΑΜΑΡΤΙΩΝ» και δεν θα σας δοθεί από τον Ελληνικό λαό.
Κε Βενιζέλο, δεν φοράμε κουκούλες, δεν καίμε, δεν είμαστε Αμυράδες, δεν είμαστε κωλοτούμπες και έχουμε μνήμη και έχουμε και πολιτικό ήθος και συνέπεια και όραμα.
Πάνω απ’όλα έχουμε την αποφασιστικότητα και καμία αλαζονεία να καταποντίσουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα που είστε οι εκφραστές του και αυτοί που το δημιουργήσατε, το θρέψατε και το συντηρήσατε.
Όταν μιλά ο Αλέξης Τσίπρας με αποφασιστικότητα εκφράζει τη βούληση και τη λαϊκή εντολή του 17% του λαού στις 6 Μάη και σήμερα γύρω στο 30% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις:
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: "Θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας για να δώσουμε τέρμα στο σάπιο σύστημα που κυβερνά τη χώρα. Την Κυριακή τελειώνει το πάρτυ της διαφθοράς στην Ελλάδα. Θα προχωρήσουμε με όλους τους ‘Ελληνες..."
Με αγωνιστικούς, ελπιδοφόρους και αποφασιστικούς χαιρετισμούς… στις 17 Ιούνη… στις κάλπες… !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: