Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Χρυσή Αυγή: Οι Ναζιστές Μπράβοι της εργοδοσίας, της Ε.Ε. και των εμπόρων όπλων

Δεν χρειάζονται πολλά για να αμαυρωθεί το αντισυστιμικό προφίλ που έκτισε η νεοναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Από την τραμπούκικη εμφάνιση της στην Τ.V. και μετά, παρακολουθήσαμε τη θρασυδειλία του τραμπούκου που χτυπά γυναίκες βουλευτές και τρέχει να κρυφτεί. Του φασίστα ροπαλοφόρου και μαχαιροβγάλτη, που... όταν δε δρα με την πλάτη της Αστυνομίας, γνωρίζει την προστασία της αστικής δικαιοσύνης και αποκτά πολύχρονη ασυλία με τις επαναλαμβανόμενες παρατάσεις της εκδίκασης των παραπτωμάτων του. Τη δολοφονική δράση δεκάδων ποτισμένων στο μίσος φονιάδων που επιχειρούν είτε να κάψουν ζωντανούς ξένους εργάτες, είτε να τσακίσουν τίμιο βιοπαλαιστή και πιο συγκεκριμένα πατέρα με τρία παιδιά, το μικρότερο τριών ετών, που ξενιτεύτηκε από την πατρίδα του, την Αίγυπτο, για να πολεμάει με τα κύματα ώστε να τους εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό. Ότι κάνουν δηλαδή εκατοντάδες χρόνια τώρα Έλληνες εργάτες που ξενιτεύτηκαν και ξενιτεύονται εκ νέου, εξαιτίας της βίαιης ταξικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και των Μνημονίων Ε.Ε. και ΔΝΤ.


Και ενώ οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται ένοπλοι και με τη συνοδεία άγριων σκυλιών κατά απεργών, εργατών, αγωνιστών της αριστεράς, την ίδια στιγμή βαράνε προσοχή στους επιχειρηματίες, κάθονται σούζα στα πραγματικά αφεντικά τους. Λέξη για τα υπερκέρδη και τη φοροδιαφυγή-φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών, κουβέντα για τις τράπεζες και τον ΣΕΒ. Δείτε μαγκιά το «καμάρι» των εργοδοτών. Σε ομιλία του ο δεύτερος υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι «η σφαλιάρα του Κασιδιάρη στην Κανέλλη ήταν δείγμα ανδρείας του Κασιδιάρη και δεν κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα σε άνδρες, γυναίκες, κάτι ενδιάμεσο ή οτιδήποτε άλλο! Οι επιχειρηματίες όμως του τσιμπούν φιλικά το μαγουλάκι, ενώ τόσα χρόνια, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τους χαρτζιλίκωναν για να κάνουν τους χειροκτοτητές..


Στη συνέχεια της αφρίζων ομιλίας του, στην συγκέντρωση στο Σχηματάρι, όπου παρών ήταν ο υποψήφιος βουλευτής στη Βοιωτία Κώστας Νικολαΐδης ο οποίος είπε πως «η βουλή είναι ένα κυνοβούλιο δηλαδή σκυλάδικο»,
ο Παναγιώταρος διευκρίνισε ότι «προτιμάμε να τρώμε ψωμοτύρι και να έχουμε πολλά κανόνια αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική». Φυσικά, ο όγκος του αποκαλύπτει ότι άλλα τον ταΐζουν..

Είναι η ώρα επομένως να εξοφληθούν τα συμβόλαια της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής με τους εμπόρους και βιομήχανους όπλων. Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει την πρόσδεση της άθλιας συμμορίας με τα μιλιταριστικά έντυπα που προπαγανδίζουν τη δράση της, δικαιολογούν τα εγκλήματα της και απαιτούν την πραγματοποίηση νέων αγορών όπλων. Όπλων που όλως τυχαίως διαφημίζονται μέσα από τα συγκεκριμένα έντυπα και blogs, από τα οποία ορισμένοι συνεχίζουν να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους. Και αν οι φασίστες μπουν στη Βουλή θα ζητούν μεγαλύτερες αγορές όπλων, παράταση της στρατιωτικής θητείας, θα καλλιεργούν το μιλιταρισμό και τον εθνικισμό, χωρίς να ξεχνούν τη δημιουργία Φασιστικών Πολιτοφυλακών-Ιδιωτικών Security, για να κερδίζουν από την καλλιέργεια φόβου και ανασφάλειας, Ενώ επίσης θα δρουν ως ανοικτές ορδές φουσκωτών απεργοσπαστών, για να επιβάλουν τα αντεργατικά μέτρα που απαιτεί το μνημόνιο και η ανάπτυξη των κερδών των εργοδοτών.

Εδώ ο κόσμος της εργασίας βαράει Πτώχευση και αυτοί μιλούν για «Χαμένες Πατρίδες»! Η ανεργία θεριεύει, η μαύρη εργασία επελαύνει, στην Πέλλα πληρώνουν 25 ευρώ για να δουλεύεις ανασφάλιστος ήλιο με ήλιο και αυτοί λυσσάνε με τους μετανάστες. Τα χαράτσια έρχονται το ένα μετά το άλλο, η εφορία με γδέρνει, οι αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους ξεπερνούν τις 2000, και αυτοί δαιμονοποιούν τους μετανάστες φορτώνοντας τους την εγκληματικότητα. Οι καρκινοπαθείς και οι νεφροπαθείς ικετεύουν την κυβέρνηση να μην τους αφήσει χωρίς φάρμακα, νοσοκομεία παύουν να λειτουργούν γιατί δεν υπάρχουν ούτε γάζες και βαμβάκι, και οι Χρυσαυγίτες απαιτούν περισσότερα όπλα για να κερδίζει ο Κόκκαλης, ο Μυτιληναίος, ο Μπόμπολας, ο Χούμπαυλης, ο Πλέσσας, ο Μπαρτζώκας, ο Λιακουνάκος, ο Πατεράκης, ο Σαραντόπουλος και λοιποί.

Εμείς απαιτούμε να μπλοκαριστούν όλες οι αγορές όπλων. Καμιά αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Λέμε όχι στο φασισμό. Παλεύουμε για την Ανατροπή κάθε αστού διαχειριστή της ακραίας ταξικής πολιτικής και των μνημονίων. ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός νέου εργατικού κινήματος όπου ενωμένοι οι εργαζόμενοι, Έλληνες και ξένοι, σε Αιγαίο και Βαλκάνια θα παλεύουν για τα κοινά τους συμφέροντα.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


http://www.tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_435.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: