Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Θρασύτατη απαίτηση των νεοναζί στην ΕΡΤ

Με απίστευτο θράσος ο εκπρόσωπος Τύπου των νεοναζί (και υπόδικος για να μην ξεχνιόμαστε), τηλεφώνησε σήμερα στην ΕΡΤ και απαιτούσε να μάθει τα θέματα του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης, πριν τη μετάδοσή τους, για να ετοιμάσει και τις αντίστοιχες ανακοινώσεις!!

Ούτε στις πιο σκληρές εποχές των προηγούμενων...

κυβερνήσεων, δεν υπήρξε ούτε ένας πολιτικός σχηματισμός, που να διανοήθηκε να απαιτήσει προνομιακή "προκαταβολική ενημέρωση" για να "διευκολυνθεί" και μάλιστα για όποιον ξέρει τα εργασιακά των ΜΜΕ, τα θέματα στα κανάλια πάντα αλλάζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τις εξελίξεις.
Αλλά εδώ υπενθυμίζουμε ότι δεν μιλάμε για πολιτικό σχηματισμό, αλλά για νεοναζιστική συμμορία, με καταδικασμένους για απόπειρες ανθρωποκτονίας (όπως πχ ο Α. Ανδρουτσόπουλος εναντίον του φοιτητή Δ. Κουσουρή), καθώς και για άλλες εγκληματικές πράξεις και επιθέσεις (θυμίζουμε την υπόθεση του αστυνομικού Ανδρασκέλα που συμμετείχε σε επίθεση, του μαχαιροβγάλτη Ρουμελιώτη, κλπ).
Φωτο από τις πρόσφατες προκλήσεις με ναζιστικό χαιρετισμό και χειρονομίες, εναντίον απεργών των ΜΜΕ, έξω από το υπουργείο Εργασίας, αλλά και φωτο αρχείου από την υπόθεση Κουσουρή.



http://financialcrimesnews.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7615.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: