Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Φασίστας με γραβάτα ο Τζήμερος - Προτείνει μεροκάματα Βουλγαρίας για τους μετανάστες και άσχημες συνθήκες διαβίωσης!!

Καινούργιος φασίστας στην πιάτσα της πολιτικής και μάλιστα με γραβάτα ο Τζήμερος. Ο διαφημιστής που θέλει να γίνει μέρος της λύσης του προβλήματος της κρίσης, όπως λέει, βγήκε σήμερα και μίλησε για τους μετανάστες και τα μεροκάματα που πρέπει να παίρνουν.
Ο φασίστας με...
γραβάτα πρότεινε να μην έχουν καλύτερη διαβίωση οι μετανάστες από αυτή που είχαν στις πατρίδες τους ώστε όταν τηλεφωνούν στους δικούς τους να μην τους λένες ότι είναι καλά στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί κίνητρο για τον ερχομό και άλλων μεταναστών εδώ!!!
Ο νεόκοπος φασίστας που φαίνεται ότι ζήλεψε τα ποσοστά του Μιχαλολιάκου πρότεινε ακόμα να χρησιμοποιούνται οι μετανάστες σε επιχειρήσεις που έχουν ανταγωνισμό από τις αντίστοιχες στη Βουλγαρία πληρώνοντάς τους με τα ίδια μεροκάματα.

Ο Τζήμερος, ο συνεταίρος του Μάνου, είναι η άλλη πλευρά του φασιστικού κινδύνου και θα πρέπει να μπει στο στόχο της κριτικής όλων των αριστερών κομμάτων ώστε να του κοπεί ο βήχας. Αρκετά πια με τους φασίστες που ξεσάλωσαν επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν τη δυστυχία και την απογοήτευση των συμπολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: