Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΤΡΙΚΑΛΑ- Εγκαινιάζει νέα ήθη ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα. Κυκλική θητεία στη Βουλή από όλους τους υποψήφιους βουλευτές!

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα (σ.σ χτες) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων όπου παρουσιάστηκε το νέο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενόψει των επαναληπτικών βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Στο ψηφοδέλτιο δεν συμμετέχει ο Γιάννης Χριστόπουλος που τον αντικαθιστά ο Δημήτρης Μανίκας, ενώ στις δύο πρώτες θέσεις υπάρχουν οι...
δύο γυναίκες Παναγιώτα Δριτσέλη και Αγγελική Κομπόλια.
Στην συνέντευξη τύπου, βγήκε η είδηση πως σε τοπικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ και στα πρότυπα του «Φυσάει Κόντρα», αποφάσισε την …εναλλαγή των βουλευτών του, ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα, να περάσουν από τα έδρανα της Βουλής και οι 7 υποψήφιοι βουλευτές…
Για ακόμη μια φορά, υπήρξε σφοδρή επίθεση «στα κόμματα του Μνημονίου» και στα ΜΜΕ.
«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε έκπληκτοι τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου να ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη. Οι εγχώριοι ταλιμπάν των μνημονίων συνεχίζουν την τρομοκράτηση του λαού σε πλήρη υποταγή στα σχέδια της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ. Πολιτικά κόμματα, θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξένα κερδοσκοπικά funds, εργοδοτικά συμφέροντα, μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής, ένα στόχο έχουν. Να υποκύψει ο ελληνικός λαός, να επικρατήσει ολοκληρωτικά το μνημόνιο και να συνεχίσει να κυβερνά το πολιτικό προσωπικό του, δηλαδή αυτοί που χρεοκόπησαν ηθικά, πολιτικά και οικονομικά τη χώρα. Στις 17 Ιουνίου, η ατζέντα των εκλογών δεν θα είναι αυτή που προσπαθούν να επιβάλουν οι δανειστές -τοκογλύφοι και τα φερέφωνά τους. Ο λαός αντιστέκεται, οργανώνεται, αντεπιτίθεται και στο τέλος θα νικήσει» ειπώθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου.
Επίθεση υπήρξε και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, για τον οποίο αναφέρθηκε πως «Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας κ. Σημίτης αρθρογραφεί, ξεχνώντας να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική. Δεν λέει κουβέντα για τα δάνεια και τις μίζες των Ολυμπιακών αγώνων και των εξοπλισμών. Για τα μεγάλα έργα που κόστισαν 10 φορές πάνω από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για το σκάνδαλο της Γκόλντμαν Σάκς».
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νομό Τρικάλων είναι
1. Δριτσέλη Παναγιώτα άνεργη φιλόλογος
2. Κομπόλια-Λουλέ Αγγελική λογίστρια
3. Παπαθανασίου Δημήτριος Δικηγόρος
4. Καπέλας Δημήτριος τεχνικός ΔΕΗ
5. Μανίκας Δημήτριος σιδηρουργός
6. Χονδρός Γεώργιος αυτοαπασχολούμενος
7. Γεροδημόπουλος Βασίλης αγρότης


http://www.trikalanews.gr/ta_nea_tis_polis/bouleutes_a_enallax_sxediazei_o_syriza_trikalon.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφού δεν τους ενδιαφέρει η καρέκλα γιατί το ψηφοδέλτιο δεν είναι με αλφαβητική σειρά;