Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Η Δώρα χαμογελάει και βλέπει ενθουσιώδεις υποδοχές και οι Ημαθιώτες ....κρατιούνται με το ζόρι- ΦΩΤΟ

Δείτε ενθουσιασμό στο πρόσωπο του συμπολίτη μόλις είδε τη Δώρα στο καφενείο...
Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία έχουν αποδυθεί σε ένα τρέξιμο στα καφενεία και στα χωριά όπου...
επιχειρούν να συναντήσουν παλιούς ψηφοφόρους ή γνωστούς αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.
Ο κόσμος είναι αρνητικός και η αποδοχή που βρίσκουν είναι μηδαμινή. Από υποχρέωση και εξ αιτίας της αστικής ευγένειας χαιρετούν, λένε καλημέρα ή δίνουν το χέρι τους στο προτεταμένο χέρι των υποψήφιων βουλευτών.
Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι ελάχιστη αν και στα δελτία που στέλνουν κάνουν λόγο για τεράστιες συμμετοχές και ενθουσιώδεις υποδοχές. Κείμενα της πλάκας, κείμενα που γράφονται με τη μέθοδο της αντιγραφής από παλιότερες εκλογές που όμως καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Το μόνο που κάνουν αυτά τα κείμενα είναι να εκθέτουν τους υποψήφιους εκτός κι αν υπάρχουν υποψήφιοι που κάθονται και τα γράφουν οι ίδιοι οπότε γίνονται δυο φορές ρεζίλι από τους αναγνώστες και ιδιαίτερα από αυτούς που είναι αυτόπτες μάρτυρες, παρόντες στις "ενθουσιώδεις υποδοχές".
Δείτε τη φάτσα του συμπολίτη που είδε την Δ. Μπαλτατζίδου να του χαλάει τη "βίδα" στο καφενείο και βγάλτε συμπέρασμα. Βάλτε τη λεζάντα εσείς.
Μιλάμε για πολύ ενθουσιώδη υποδοχή.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες και από τους υπόλοιπους υποψήφιους που στέλνουν δελτία στα μέσα ενημέρωσης που δήθεν είναι ρεπορτάζ των εφημερίδων αλλά είναι δικά τους και μάλιστα η πλάκα είναι ότι κάνουν δηλώσεις στους ...εαυτούς τους. Μιλάμε για μαγικά πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: