Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας για επανασύνδεση ρεύματος

Με μια δυναμική παρέμβαση στη ΔΕΗ στη Νάουσα το Εργατικό Κέντρο Νάουσας μαζί με σωματεία και λαϊκές επιτροπές σήμερα, 30/4/2012, απαίτησε την άμεση επανασύνδεση της παροχής ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια.

Οι υπεύθυνοι του αρμόδιου γραφείου της ΔΕΗ, μετά την αποφασιστική παρέμβαση των...
ταξικών δυνάμεων και την παρουσία της ίδιας της οικογένειας, που ζήτησε ένα διακανονισμό, τον οποίο θα είναι σε θέση να αποπληρώσει, δεσμεύτηκαν για την επανασύνδεση της παροχής ρεύματος. Στην ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Νάουσας αναφέρει: "Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδικασία του διακανονισμού, όπως την οριοθετεί το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ, κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί κάθε άνεργο ή εργαζόμενο που αδυνατεί να αποπληρώσει, καθώς το ποσό ουσιαστικά παραμένει το ίδιο και το χρονικό διάστημα που δίνεται είναι ασφυκτικό.
Είναι φανερό ότι όσο προχωρά η βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-Τρόικας, τόσο περισσότερες λαϊκές οικογένειες θα βρίσκονται αντιμέτωπες με την ακραία φτώχεια, σε σημείο που να μην μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ, του νερού, του τηλεφώνου κ.ά.
Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας συνεχίζει τον αγώνα με σύνθημα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και με οργανωμένη δράση δε θα επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα σε καμία λαϊκή οικογένεια. Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό της περιοχής μας να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας για κάθε καταγγελία.
Καλούμε σωματεία, συλλόγους και λαϊκές επιτροπές να είναι σε ετοιμότητα".


πηγή: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: