Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ημαθία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ‘Ελιά’ από τον γραμματέα της...
νομαρχιακής Ημαθίας Μανόλη Λάιο. Ο κ. Λάιος τόνισε ότι πρόκειται για έξι άξιους συντρόφους, με συνεισφορά στους κοινωνικούς αγώνες, επαγγελματική καταξίωση, εγγυημένο παρελθόν άρα και μέλλον.
Ο κ. Λάιος είπε επίσης ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη δηλώνει την αποφασιστικότητά της για συμβολή στην έξοδο από την κρίση με κυβερνητικό πρόγραμμα και πρόθεση.
Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι:
1. Γιαννούλης Φίλιππος του Σωτηρίου, δικηγόρος, πρώην νομαρχιακός γραμματέας του Συνασπισμού και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Δημοκρατία-Οικολογία-Συμμετοχή».
2. Γιαννούση Αυγερινού Φανή του Ιωάννη, δημοτικός υπάλληλος-βιβλιοθηκάριος, με ενεργό συμμετοχή σε κοινωνικά κινήματα και ιδρυτικό μέλος της δημοτικής βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας.
3. Μαραντίδης Αθανάσιος του Γαβριήλ, αρχιτέκτων-μηχανικός, πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με το συνδυασμό «Δημοκρατία-Οικολογία-Συμμετοχή».
4. Μεντίρογλου Φωτεινή του Αντωνίου, βιβλιοπώλης, με ενεργό συμμετοχή σε κοινωνικά κινήματα.
5. Τσαπαρόπουλος Πέτρος του Ανδρέα, ιατρός καρδιολόγος, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας.
6. Τσέλιος Σταύρος του Εμμανουήλ, αναλυτής προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, πρώην γραμματέας του Συνασπισμού Νάουσας και πρώην αντιδήμαρχος Νάουσας.

ΕΠΕΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πνίγουν το κουβέλη...