Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΤ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ Ν.ΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 30 Απρίλη στις 2.15 αστυνομικός της Ασφάλειας τράβηξε περίστροφο απειλώντας φοιτητές της Νομικής που βγήκαν έξω στο πεζόδρομο για να διαμαρτυρηθούν για την παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου σε καταδίωξη μεταναστών.
Η αποθράσυνση των...

αστυνομικών είναι καθοδηγούμενη από το Χρυσοχοίδη που παίζει το χαρτί του ρατσισμού, των στρατοπέδων συγκέντρωσης ανοίγοντας την Αμυγδαλέζα, του νόμου και της τάξης στη προεκλογική περίοδο ελπίζοντας να ενισχύσει με τη τρομολαγνεία την απέλπιδα προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να κρατηθεί από το κατήφορο χωρίς τέλος στην εκλογική του συντριβή.
Εχει τη στήριξη του Σαμαρά που κραυγάζει υστερικά κατά της αριστεράς και των φοιτητών και απειλεί αν καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές να πάει την Ελλάδα πίσω στη δεκαετία του 50 όταν ανέβαινε η ΕΔΑ και η Δεξιά άνοιγε το δρόμο στους παρακρατικούς, την Καρφίτσα, τη βία και νοθεία στις εκλογές, τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και του φοιτητή Σωτήρη Πετρούλα καθώς και τη δράση των φασιστικών ομάδων της ΕΚΟΦ μέσα στα πανεπιστήμια. Έφτασαν μέχρι τη χούντα για να απαγορεύσουν τη δράση της Αριστεράς, των φοιτητών και των συνδικάτων.
Την ίδια μέρα αστυνομικοί του ΑΤ Αγ.Παντελεήμονα επισκέφθηκαν το Ν. Σούλη και του ζήτησαν να περάσει από το Τμήμα…την ώρα που δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να ερευνήσουν το περιστατικό ακραίας βίας που κατέγραψε από το μπαλκόνι του όπου αστυνομικού χτυπούσαν χωρίς λόγο και έλεος μετανάστη.
Μήπως ανέθεσε ο Χρυσοχοίδης στο γνωστό για την συνεργασία του με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής ΑΤ του Αγίου Παντελέημονα η έδρασαν «αυτοβούλως» για α καλύψουν τα δικά τους παιδιά;
Σήμερα σπρώχνουν στο προσκήνιο το σκοτεινό παρακράτος των νταβατζήβων, των γερμανοτσολιάδων και μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής. Αυτό που απειλεί απροκάλυπτα με δολοφονίες, στοχοποιεί το Πέτρο Κωνσταντίνου, δημοτικό σύμβουλο Αθήνας με καταχωρήσει στο Διαδίκτυο («Στοχοποίηση Πέτρου Κωνσταντίνου»!)
Ο Δήμαρχος Καμίνης είναι συνένοχος στην επίθεση σε βάρος της Αριστεράς με τις πλάτες που βάζει στις επιθέσεις της Αστυνομίας σε βάρος των φοιητών και στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα.
Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι επιθέσεις της Αστυνομίας στη Νομική, να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Κάτω τα χέρια από το πανεπιστημιακό άσυλο. Έξω οι νεοναζί από τις γειτονιές

Παλεύουμε ενωμένοι για την ανατροπή των Μνημονίων της φτώχειας και του ρατσισμού.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: