Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ "ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ": Ο Καμμένος αποκαλεί τον Δένδια "κολλητό του Βορίδη στην ΕΝΕΚ"- Φασίστας κι αυτός

Άρχισαν τα πλακώματα στη δεξιά αφού ο μεν Σαμαράς βλέπει να απομακρύνεται η αυτοδυναμία κάθε μέρα και περισσότερο και ο Καμμένος που έχει δυναμική βλέπει ότι θα τον χτυπήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.
Η ΝΔ βγάζει στα παράθυρα στελέχη της και ορίζουν το κόμμα του Καμμένου ως "άκρο" λες και η ΝΔ του Σαμαρά εσχάτως με τις θέσεις που εκφράζει είτε για το μεταναστευτικό είτε για τις διαδηλώσεις κλπ δε φλερτάρει με τον ίδιο χώρο.
Ο Καμμένος τα βλέπει αυτά και ορμώμενος από...
μια τηλεοπτική παρουσία του βουλευτή Κέρκυρας Δένδια γράφει στο φ/β πράματα και θάματα για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της ΝΔ.
Τον αποκαλεί δικηγόρο των Ρότσιλντ (δεν τα κατέχω τα μασονικά κλπ οπότε δε καταλαβαίνω περισσότερα) και τον αποκαλεί κολλητό του Βορίδη στην ΕΝΕΚ.
Μ΄ άλλα λόγια, ο κ. Δένδιας που πάσχιζε όλα τα προηγούμενα χρόνια να μας πείσει για την αναγκαιότητα του "μεσαίου χώρου", άλλο εφεύρημα αυτό, ήταν στα νιάτα του εθνικιστής ακροδεξιός, μέλος της ΕΝΕΚ. Ένα φασιστάκι οπαδός του ναζισμού δηλαδή.
Να τον χαίρεστε όλοι σας οι νεοδημοκράτες

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή το είπε ο Καμένος τι συμένη? Γιατί δεν το έλεγε νωρίτερα? Αυτός δεν ήτανε που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο? Από παρθενογένεση μας έρχεται? Το κάθε ούφο καβαλάει ένα καλάμι και θέλει να γίνει αρχηγός για να μας σώσει, αυτός ο καλός και οι άλλοι οι κακοί, ρε δεν πάτε στο διάολο κομματόσκυλα!!!

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 16 Μαρτίου 2012 6:16 μ.μ.: Κάνεις ένα μικρό λάθος. Δεν ψήφισε κανένα από τα μνημόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

16 Μαρτίου 2012 6:16 μ.μ. Μην τα μπερδευεις φιλε. Και βασικα ηταν απο τους πρωτους που δεν το ψηφισαν και αυτο ειχε σαν συνεπεια να μην το ψηφισουν και αλλοι απο νδ πασοκ πιο μετα. Για τον καρατζαφερη ισχυει αυτο που ειπες.