Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ, ΤΑ ΕΓΔΑΡΑΝ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ!

Προσβολή προς την ηθικήκαι το δημόσιο αίσθημα που καταδικάζει τη βία προς τα ζώα, αποτελεί η 2ηΔιεθνής Έκθεση Γούνας που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Eλλήνων Γουνοποιών από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα. Λίγες μόλις μέρες μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την κτηνοτροφία πουχαρίζει προνόμια και υποσχέσεις  για τηνανάπτυξη μίας από τις πιο αιματηρές δραστηριότητες παγκοσμίως, την παραγωγήγούνας, οι εμπλεκόμενοι στη....
γουνοποιία, έρχονται στην Αθήνα για να εκθέσουν ταδέρματα φρικτά κακοποιημένων ζώων!

Κατηγορούμε και καταλογίζουμε ευθύνες στην πολιτεία που επιτρέπει καιενισχύει την ασύδοτη βαρβαρότητα προς τα γουνοφόρα ζώα, υπό το πρόσχημα μίαςανάπτυξης που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πράσινη αλλά μόνοαιματοβαμμένη! Η πολιτεία εξακολουθεί κατά έναν εξοργιστικό τρόπο, να σπαταλάχρήματα φορολογούμενων πολιτών ικανοποιώντας τα αιτήματα επιχειρηματιών πουκερδοσκοπούν από το βασανισμό των ζώων και βουλευτών που εξυπηρετούν πολιτικά,επιχειρηματικά και τοπικιστικά συμφέροντα.

Η ενίσχυση της γουνοποιίας αποτελεί κίνητρο για τη δημιουργία νέωνεπιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή γούνας και προωθεί την ανάπτυξημίας δραστηριότητας που εμπεριέχει τη βαρβαρότητα προς τα ζώα, τη στιγμή που θαέπρεπε να ενισχυθούν εναλλακτικές λύσεις για να αναπτυχθούν δραστηριότητες πουδεν εμπεριέχουν το βασανισμό ζώων και έχουν στην αγορά ένα μέλλον και όχιδυσοίωνες οικονομικές προοπτικές.

Το φιλοζωϊκό κίνημα της χώρας είναι οργισμένο με την στάση της πολιτείαςυπέρ της αιματηρής αυτής βιομηχανίας και την εξωφρενική αδιαφορία πουεπιδεικνύει η κυβέρνηση για τον βασανισμό των γουνοφόρων ζώων και είναιαποφασισμένο να εμποδίσει εκθέσεις και πολιτικές που προωθούν την ανάπτυξη τουκλάδου.

Καλούμε όλους τους πολίτες που καταδικάζουν τη βία προς τα ζώα καιεπιθυμούν μία ηθική και πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη, να λάβουν μέρος στιςδιαμαρτυρίες που διοργανώνονται από σωματεία και ομάδες έξω από το εκθεσιακόκέντρο EXPO ATHENS, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στις 12.00 το μεσημέρι.

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ


Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, 12.00 το μεσημέρι, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS - Λεωφ. Ντραφίου 2,15349 Ανθούσα - Αττική Οδός, Έξοδος 14
Πως θα φτάσετε - http://www.expoathens.gr/index.php?l=1&page=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: