Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

video1 & 2 - Η συνεδρίαση του δημοτ. συμβουλίου Αλεξάνδρειας


Στο βίντεο αυτό οι σύμβουλοι υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και ο...
δήμαρχος απαντάει καθώς και οι πρόεδροι των επιχειρήσεων. Αυτές που ξεχωρίζουν είναι του Γ. Απατσίδη που αναφέρεται στην τύχη της επένδυσης των φοτοβολταϊκών, της Α. Λαμπίρη που έθεσε το θέμα του ακριβού νερού της ενότητας Αντιγονιδών που δεν είναι ποιοτικό κατά την άποψή της. Είπε χαρακτηριστικά η κ. Λαμπίρη ότι "βρωμάει ποντικίλα το νερό που μας δίνετε στα χωριά μας. Να πιούμε επιτέλους νερό από τον Τριπόταμο", είπε η σύμβουλος της παράταξης Γκιόνογλου.

Ακολούθως η διευθύντρια του ΟΕΚ κ. Αρ. Γεωργίου αναλύει στο σώμα τις επιπτώσεις που θα έχει στο δήμο το κλείσιμό του.
Ο δήμαρχος αναφέρεται στη συγκρότηση της συντ. επιτροπής για να αγωνιστεί εναντίον του κλεισίματος των υπηρεσιών.
Στη συνέχεια αρχίζει η συζήτηση για τα σχολεία που εκτείνεται και στο δεύτερο βίντεο



Στο βίντεο αυτό συζητούνται θέματα όπως η συγκρότηση της ΣΕ του δήμου για να αγωνιστεί εναντίον της προοπτικής του κλεισίματος των υπηρεσιών ΙΚΑ, ΔΟΥ και ΟΑΕΔ. Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ συμβούλων και κατοίκων που είχαν κατακλύσει την αίθουσα διότι ενδιαφέρονταν και ανησυχούσαν για την τύχη του Γυμνασίου Πλατέος δεδομένου ότι λειτουργεί φέτος με καθεστώς αναστολής του κλεισίματός του.
Στο επίκεντρο της έντασης βρέθηκαν οι σύμβουλοι Γ. Κιρκιλιανίδης, Ιερ. Κιοσέογλου, Α. Λαμπίρη που είπε ότι στην ενότητα Πλατέος πρέπει να λειτουργούν μόνο ένα γυμνάσιο και ένα Λύκειο.
Τελικά,, το σώμα ψήφισε ότι το αίτημα προς το υπουργείο θα είναι η απαίτηση του δήμου είναι να συνεχίσουν τη λειτουργία τους όλα τα σχολεία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα καρναβάλια ακόμα να τα κάψετε εκεί στο Ρουμλούκι? Τα ντυμένα πασοκάκια που μιλάνε με γεμάτο στόμα, ας πάρουν επιτέλους χαμπάρι ότι πλησιάζει η ώρα που θα "πέσουν" τα φιλαράκια τους στη βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Ο μπούλης που μιλάει για δικαιοσύνη και υψώνει και τον τόνο της φωνής του, ας μάθει να γράφει το νέο όνομα του κόμματος που στηρίζει και μετά ας ξεκινήσει να παριστάνει τον πολιτικό.