Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ- Εξαγριωμένοι πολίτες ακύρωσαν τη συνάντηση ΕΒΕΗ- Βουλευτών

Ενημέρωση προς τους βουλευτές Ηρακλείου σχεδίαζε ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα - Η παρουσία των "Πολιτών κατά του Χρέους" ανέβαλε την ανοιχτή συνάντηση.
Κακήν κακώς έφυγαν οι δύο βουλευτές του Ηρακλείου που...έφθασαν πρώτοι στο Επιμελητήριο, όταν διαπίστωσαν ότι περίπου 50 μέλη των "Πολιτών κατά του Χρέους" είχαν σπεύσει... για να παρακολουθήσουν.

Οι βουλευτές του νομού επρόκειτο να συναντήσουν τον πρόεδρο, Μ. Αλιφιεράκη και τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην αίθουσα "Καρούζου" του Επιμελητηρίου. Ωστόσο, φαίνεται ότι μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν έκτροπα, αψιμαχίες και στη χειρότερη περίπτωση κάποιο επεισόδιο - κάτι που οι Πολίτες κατά του Χρέους δε φάνηκε να σκόπευαν - η συνάντηση ακυρώθηκε, ως προς τον επίσημο και ανοιχτό χαρακτήρα της, ενώ έγινε μία σύντομη ενημέρωση και επίδοση υπομνήματος στο γραφείο του Μ. Αλιφιεράκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης επρόκειτο να γίνει ενημέρωση μεταξύ άλλων για:

- τις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

- τα προβλήματα που δημιουργεί στις βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες η επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ)

- τις δράσεις που έχει αναλάβει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: