Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟY ALTER

Αντιπροσωπεία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 5/12 τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες. Η αντιπροσωπεία έτυχε θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους με τους οποίους συζήτησε για τα...
προβλήματά τους και τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου μεταξύ αλλων τονίζει : « Οι εργαζόμενοι του ALTER εδώ και μήνες δίνουν έναν ηρωικό αγώνα. Απαιτούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων πέντε, έξι ή και περισσοτέρων μηνών για το σύνολο των 650 ανθρώπων που δουλεύουν στο σταθμό και τον τερματισμό του εμπαιγμού τους από την πλευρά της ιδιοκτησίας. Απαιτούν να σταματήσει άμεσα το πογκρόμ απολύσεων, φτώχειας και ανεργίας που επιβάλει η εργοδοσία στο όνομα της κρίσης.»

Και παρακάτω συνεχίζει : «Το ALTER είναι το πρώτο πανελλαδικής εμβέλειας ιδιωτικό κανάλι που απειλείται με λουκέτο. Με την επίσχεση εργασίας και την κατάληψη του σταθμού οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως η πολιτική των άθλιων αλλεπάλληλων μνημονίων, του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας που στοχεύουν στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, αυτή δηλάδη που εφαρμόζει και η εργοδοσία, θα τους βρει απέναντι και αποφασισμένους.»

Τέλος η δημοτική σύμβουλος Α. Αθανασοπούλου-Βαφειάδου δήλωσε: «Ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων στο ALTER, αφορά όλους μας. Eνώνουμε τη φώνη μας με αυτή των εργαζομένων. Δε μοιραστήκαμε τα κέρδη τους, δε θα μοιραστούμε την κρίση τους! Η εργοδοτική τρομοκρατία δε θα περάσει! Ήρθε η ώρα για να ανατραπεί η επίθεση, να ανοίξει ο δρόμος για να πάρει ο κόσμος της δουλειάς στα χέρια του τον πλούτο που παράγει, προς όφελος όλης της κοινωνίας. »

leftmove

Δεν υπάρχουν σχόλια: