Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO- Ο ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΑ" ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ κλπ


Δείτε τη συνέντευξη του υποψήφιου προέδρου του Επιμελητήριου Ημαθίας Στ. Γιανναβαρτζή που ασκεί σκληρή κριτική στην απερχόμενη διοίκηση του Ν. Οουσουλτζόγλου την οποία αποκαλεί "κλειστή παρέα" και το Επιμελητήριο "περίκλειστο κάστρο".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η προβολή στον Σταύρο απο το blog. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Οποιος θέλει σήμερα να εκπροσωπήσει τον επιχειρηματικό κόσμο, οφείλει να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα. Δεν γίνεται κομματικά στελέχη, στελέχη πιστά στα κόμματα που μας κατέστρεψαν, να ισχυρίζονται οτι θα μας σώσουν. Αλλοιώς το έργο το έχουμε ξαναδεί. Και περιλαμβάνω εδώ όλους τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω κομματικη ταυτοτητα δεν ανηκω πουθενα και βαζω υποψηφιοτητα μαζι με τον Σταυρο. Ηρθε η ωρα να ξυπνησουμε ελατε να ψηφισετε στο επιμελητηριο για να μπορουμε στη συνεχια να στειλουμε ολα τα ποντικια που λημενοντε τον τοπο στην πυρα.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς αναφέρεστε στο κ. Οσουτζόγλου. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ο εγκέφαλος των εξελίξεων στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Βέροιας, αλλά και με φιλοδιξίες για όλο το Νομό.

Ανώνυμος είπε...

logariazoun xoris ton ksenodoxo. se ligo oloi tou xorou tous tha ginoun meli sosialistikon apoditirion

Ανώνυμος είπε...

ti epagkeletai o kirios stauros ?