Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO- ΓΡ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ- Σ. ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ


Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας οι αντιδήμαρχοι Γρ. Στεργιόπουλος και Σ. Ανδρονίδης έκαναν... ευθεία επίθεση και σκληρή κριτική στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Μπ. Γκιόνογλο εξ αιτίας της τακτικής της να εκδίδει ανακοινώσεις που συγγράφει ο σύμβουλος Τασιόπουλος και οι οποίες, κατά την άποψη του Σ. Ανδρονίδη είναι "γκαιμπελίστικες" και "μιλαλόδοξες".
Από την πλευρά του ο Γρ. Στεργιόπουλος ζήτησε μεγαλύτερη σοβαρότητα από την παράταξη του τέως δημάρχου και αναρωτήθηκε γιατί "ξέχασαν" να βάλουν στην ανακοίνώση ότι και ο ίδιος ο Γκιόνογλου είναι υπόδικος για παράβαση καθήκοντος με την ίδια κατηγορία που αντιμετώπισε και καταδικάστηκε και ο ίδιος και που είναι ότι δεν σφράγισε τρια καφενεία στην Καβάσιλα.
Δείτε το βίντεο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για τους δύο αυτούς κυρίους, που σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βγάζουν τις βρομιές και τις παρανομίες των προηγουμένων Διοικήσεων που συμμετείχαν και οι ίδιοι, γιατί τώρα αυτοί είναι σωστοί και νομοταγείς , ενώ οι άλλοι είναι παράνομοι και λαμόγια, το ίδιο συμβαίνει και με την αντιπολίτευση για όλα φταίει η Διοίκηση ενώ αυτοί τα είχανε κάνει όλα καλά, και εγώ ο δημότης παρακολουθώ εμβρόντητος τις κοκορομαχίες τους σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Και αναρωτιέμαι ποια είναι η προσφορά αυτών των κυρίων, για να πληρώνονται από το υστέρημα του δημότη που συμπιέζεται από τα χαράτσια, με το ποσό των 2343 ευρώ η 798183 δραχμούλες έκαστος? Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνημε τα λευτά αυτά είναι κάθε μηνα μπερδεύης το κόσμο!!