Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ν. ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

"Περίπατο" έκανε ο Νίκος Ουσουλτζόγλου στις Επιμελητηριακές Εκλογές της Ημαθίας, κερδίζοντας άνετα την ανανέωση της θητείας του στην Προεδρία του Επιμελητηρίου Ημαθίας, λαμβάνοντας σχεδόν τους διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο συνδυασμό, με επικεφαλής τον Σταύρο Γιανναβαρτζή.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα ο... συνδυασμός "Επιμελητηριακός Δεσμός" του Νίκου Ουσουλτζόγλου, κερδίζει το Μεταποιητικό τμήμα με 5 – 3 έναντι της "Δυναμική Αλλαγής" του Σταύρου Γιανναβαρτζή, ομοίως κερδίζει με 4 – 2 το Εμπορικό τμήμα, όπως και την 1 έδρα από το τμήμα Μεταφορών, ενώ ισοψηφία σημειώθηκε στο Εξαγωγικό τμήμα ( έδρες 2 – 2).
Στα υπόλοιπα μονοεδρικά τμήματα, νικητής αναδείχθηκε ο συνδυασμός του Σταύρου Γιανναβαρτζή, κερδίζοντας από 1 έδρα στα τμήματα Υπηρεσιών και Τουρισμού.

Συνολικά, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δίνουν για το 21μελές Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ημαθίας στον "Επιμελητηριακό Δεσμό" του Νίκου Ουσουλτζόγλου 12 έδρες, ενώ στην "Δυναμική Αλλαγή" του Σταύρου Γιανναβαρτζή, τις υπόλοιπες 9 έδρες

πηγή:www.inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: