Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Δυο αστυνομικές ειδήσεις περιλαμβάνει μέχρι τώρα το δελτίο και αφορά σε συλλήψεις για παράνομη μεταφορά όπλων στον Προμαχώνα Σερρών και μια απόπειρα ληστείας στο Κιλκίς.
Αναλυτικά...

Συνελήφθη 36χρονος για παράνομη εισαγωγή και μεταφορά όπλων στον Προμαχώνα ΣερρώνΣυνελήφθη χθες (30-11-2011) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.
Αναλυτικότερα, στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα (σημείο εισόδου), σε αστυνομικό έλεγχο του 36χρονου που είχε εισέλθει οδικώς από τη Βουλγαρία, διαπιστώθηκε ότι εισήγαγε-μετέφερε:
(1) ξιφολόγχη (49) εκατοστών από πολεμικό τυφέκιο και
(1) πιστόλι κρότου – αερίου με γεμιστήρα και (3) φυσίγγια.
Τα προαναφερόμενα όπλα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα ληστείας σε βάρος 21χρονου στην Γουμένισσα ΚιλκίςΣυνελήφθη χθες (30-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 24 ετών, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε βάρος 21χρονου ομοεθνή του.
Ειδικότερα, στην Γουμένισσα Κιλκίς, όπως καταγγέλθηκε από τον 21χρονο, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες δέχθηκε επίθεση και απειλή με μαχαίρι από τον 24χρονο και άλλους δύο άγνωστους ομοεθνείς του, χωρίς να του αφαιρέσουν τίποτα.
Μετά τη σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο και το μαχαίρι κατασχέθηκε. Οι δύο συνεργοί του 24χρονου αναζητούνται να συλληφθούν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: