Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ

Ημέρα γενικής απεργίας σήμερα και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι το κτήριο του σχολείου δεν έχει θέρμανση.
Οι μαθητές συναντήθηκαν με τον... αντιδήμαρχο Ν. Γκαβαρδίνα και τον ενημέρωσαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθώς επίσης του έθεσαν το ζήτημα της άρνησης έμπρακτης συνδρομής και συμπαράστασης εκ μέρους του δήμου στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί μαθητές στα σπίτια τους με το κομμένο ρεύμα χειμώνα καιρό.
Ο Αντιδήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει την στάση του δήμου που ουσιαστικά αρνήθηκε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση αυτή και είπε ότι ο δήμος θα κοινοποίηση ψήφισμα συμπαράστασης στους πολίτες και εναντίον του χαρατσιού.
Ο Ν. Γκαβαρδίνας είπε στην αντιπροσωπεία των μαθητών ότι το ζήτημα της θέρμανσης έχει λυθεί και ότι μόλις χτες η Σχολική Επιτροπή ψήφισε πίστωση για αγορά πετρελαίου θέρμανσης και ήδη έχουν μπει στη δεξαμενή του σχολείου πεντέμιση χιλιάδες λίτρα και ότι από αύριο η θέρμανση θα λειτουργεί σε πλήρες ωράριο.
Σε νεώτερη ανάρτηση θα έχουμε τα βίντεο από την σημερινή πορεία και συζήτηση του δεκαπενταμελούς του ΕΠΑΛ με τον αντιδήμαρχου Ν. Γκαβαρδίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: