Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΗΜΑΘΙΑ- Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Συνάντηση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου με το Δικηγόρο και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσο Μπαρτζώκα
Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη 15/12 ο Δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας, μετά από πρόσκληση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης, ο Γραμματέας της ΝΔ, συζήτησε με τον... Τάσο Μπαρτζώκα τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία της Ημαθίας, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται πολιτικά και επαγγελματικά ο ημαθιώτης δικηγόρος και του πρότεινε, στο πλαίσιο της ανανέωσης, να είναι υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας στις ερχόμενες εκλογές.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Όπως είπα και στον ίδιο, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και η διάθεση προσφοράς από την πλευρά μου τόσο στην Παράταξη αλλά πρώτα και κύρια στην Ημαθία είναι δεδομένη και δεν συνδέεται με αξιώματα και καρέκλες.

Ζω και εργάζομαι σε αυτόν τον τόπο, νιώθω τις αγωνίες των νέων ανθρώπων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση αλλά και την ανασφάλεια των μεγαλυτέρων που προσβλέπουν στη νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον.

Βιώνω την διαχρονική εγκατάλειψη της Ημαθίας που, παρά την προνομιακή της θέση, την βαριά πολιτιστική της κληρονομιά και την και την εύφορη γη της, έχασε ευκαιρίες και έμεινε πίσω από τα κέντρα των αποφάσεων όλα αυτά τα χρόνια.

Έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας της συγκυρίας για τη χώρα και για την ελληνική κοινωνία και πιστεύοντας ακλόνητα στις δυνατότητες της Πατρίδας μας, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια ώστε να είμαι χρήσιμος και να προσφέρω στον τόπο, με όλες μου τις δυνάμεις.

Στόχος μας είναι να ξαναφέρουμε όλοι μαζί το χαμόγελο στον Έλληνα και να πείσουμε την κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς είναι η Ελπίδα, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και την ευημερία.
Αυτόν τον στόχο υπηρετώ και θα συνεχίσω να τον υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις».

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες!!! Καλό παιδί αλλά όχι για Βουλευτής, δεν τον ξέρη ούτε η μάνα του και ποιός είναι ο Λυκουρέζος που δένει χρίσματα?

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΏΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΌ. ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΉΞΕΡΕ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΌ...Ή ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

prwton o likoureNTzos kai oxi likourezos einai o grammateas tou kommatos ara einai isws o armodioteros meta ton antwni samara gia na dwsei xrisma.
deuteron o tasos einai energo melos tou kommatos apo mikro paidi kai exei prosferei polla stin parataksi.einai melos tis kentrikis epitropis tis onned kai dikigoros.
triton ton maki pswmiadi,ton axillea mpeo,ton giwrgo koskwta alla kai pollous allous apo ton nomo imathias tous kserei perissoteros kosmos alla,egw proswpika toulaxiston,de tha tous psifiza gia vouleutes giati exoun apodeiksei oti den ekanan megalo kako ston topo..
auti ti stigmi mono sto prwsopo enos neou anthrwpou mporoume na doume tin elpida pou exoume xasei h pou den mas afinoun na vroume..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα με το πρώτο σχόλιο. Φωτογραφία βλέπω.. γραμματέας της νδ είναι, μάλλον για σοβαρό το κόβω το θέμα. Αν είναι και καλό παιδί όπως λέει ο παραπάνω δε μπορώ να σκεφτώ άλλο προσόν. Εκτός και αν για να κατέβει κάποιος για βουλευτής πρέπει να πληρεί κάποια άλλα κριτήρια που ο απλός λαός δε ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως παιδιά ψήφιζα Πασοκ και δε πρόκειται να τους ξαναψηφίσω!!!!! Γνώρισα τον μπαρτζώκα και εύχομαι αυτό να είναι αλήθεια γιατί όλοι οι άλλοι μας έφεραν εδώ που μας έφεραν!!

Ανώνυμος είπε...

Μπαρτζώκα όταν κοιμάσαι να κλείνης τα παράθυρα, και να σκεπάζεσαι!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να μας φυλάει, τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου, και μετά αναρωτιόμασται πως η ΝΔείναι σε αυτά τα ισχνά ποσοστά.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxa αυτο το "ΚΩΜΑ" με αποτελείωσε....

Ανώνυμος είπε...

Στον ιππόδρομο δεν ποντάρουμε ποτέ σε κουτσό άλογο!!

Ανώνυμος είπε...

Μία απάντιση στον πρώτο ανώνημο σχολιαστή, αγαπητέ φίλε ,τα καλά παιδιά τα παντρεύουν με καλά κορίτσια ,δεν τα κάνουν Βουλευτές με μόνο αυτό προσόν. Και στο κάτω - κάτω γιατί να μην αποφασίζω εγώ ο ψηφοφόρος τις ΝΔ και να αποφασίζειο Λικουρέντζος που μπορεί να τον πάει αύριο στη ΔΙΑΝΑ η κάπου αλλού?

Ανώνυμος είπε...

eseis pou dinete simvoules gia ipno,mallon sas ekane na xasete ton ipno sas o mpartzwkas..

Ανώνυμος είπε...

ena sxolio pery kalwn paidiwn kai neas dimokratias:
1.na mas poune autoi pou amfisvitoun ton MPARTZOKA san epeilogi tou komatos poios kata ti gnwmi tous 8a htan katalili epilogi oi toulaxistwn me ti prosonta.
2.fysika efoson einai neos einai kai agnwstos.auto fanerwnei oti epitelous to koma pontarei se neous af8artous kai AKSIOUS an8rwpous me oreksi gia douleia .
3.pistepsteme protimo to kalo paidi kai autodimiourgito para kanenan proin dimarxo h syndikalisti tou dimosiou h kanenan pou na ton avantaroun epixeirimaties.