Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ";

Στη Γερμανία της Μέρκελ παίρνουν τα μέτρα τους γιατί έχουν καεί και έχουν κάψει τον κόσμο με τον Χίτλερ. Οι εκεί νεοναζί οργανώθηκαν και άρχισαν τις δολοφονίες μεταναστών και έκαναν 9 δολοφονίες. Η αστυνομία έγινε στόχος κριτικής για αδράνεια και αμέσως η πολιτική ηγεσία πήρε απόφαση, τη σωστή απόφαση: Συστήνει ειδική υπηρεσία εντοπισμού νεοναζί.
Αλήθεια, στη χώρα μας που η δολοφονική οργάνωση Χρυσή Αυγή, αυτή η νεοναζιστική φωλιά ως πότε θα είναι νόμιμη και θα κάνει πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και των αλληλέγγυων;
Διαβάστε το ρεπορτάζ για τα μέτρα της Γερμανίας...

Η υπηρεσία ιδρύθηκε λόγω της έντονης κριτικής που ασκήθηκε στην αστυνομία αφότου έγινε γνωστή η δράση της τριμελούς οργάνωσης "Εθνικοσοσιαλιστικό Αντεργκράουντ" (NSU), που φέρεται ότι δολοφόνησε εννέα μετανάστες και μία αστυνομικό από το 2000 έως το 2007.

Όπως ανακοινώθηκε, η εν λόγω υπηρεσία, η οποία ονομάζεται Κοινό Κέντρο Αντικατασκοπίας κατά του ακροδεξιού εξτρεμισμού ή GAR, θα απασχολεί αρχικά 130-140 εργαζόμενους.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα αποσπαστούν από την εθνική υπηρεσία αντικατασκοπίας και την ομοσπονδιακή αστυνομία. Η υπηρεσία θα διαθέτει αρχηγεία στην Κολωνία και στη Βόννη.

Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών, προτεραιότητα της νέας υπηρεσίας θα είναι να εντοπίσει πως λειτουργούσε το NSU.

Δεν υπάρχουν σχόλια: