Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ- ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΝΑΟΥΣΑΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Του
Λ. Παπαχρυσοστομίδη
Μέτρια η συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης. Με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα: Μέσα στην ορμή της κατάληψης του δημαρχείου και την εξέλιξη του ανοιχτού διαλόγου των διαδηλωτών, εγκαταλείφτηκε η γραφειοκρατική άποψη της επικράτησης των "Θεσμών" (που πέρα βρέχουν) και της συζήτησης απ΄ αυτούς για τα χαράτσια. Η ίδια η κινηματική διαδικασία της στιγμής, οδήγησε στην απαίτηση για ανοιχτή συνέλευση στο Δημοτικό Θέατρο. Ακριβώς αυτό που απαιτούσαμε...τόσο καιρό, η "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία", και κώφευαν οι άλλοι.
Οι δυο αντιδήμαρχοι υποσχέθηκαν ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η συνέλευση. Αλλά οι υποσχέσεις των πολιτικάντηδων δεν μας λένε τίποτα πια. Η λαϊκή θέληση επιβάλλεται με τους αγώνες μας.
Δίχως μεγάλη συμμετοχή, αλλά σαν μια πρώτη καλή παρουσία, εμφανίστηκαν και οι γειτονιές της Νάουσας στην προσυγκέντρωση στο Διοικητήριο. Με χαιρετισμούς από τις γειτονιές, πορεία και συνθήματα.
Τώρα ήρθε η σειρά της γειτονιάς Γηπέδου, που μαζεύεται το Σάββατο 3 Δεκέμβρη, ώρα 7 το βράδυ στο παλιό Κλειστό Γυμναστήριο και είμαστε όλοι καλεσμένοι, για να συζητήσουμε για τα χαράτσια και ότι άλλο προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: