Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ

την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο Καβασίλων
Ματαιώνεται η ίδια εκδήλωση στο Πλατύ
λόγω εργασιών ανακατασκευής του Δημοτικού Θεάτρου

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι η εορταστική εκδήλωση «Πολυθέαμα για παιδιά», που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Πλατύ την... Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ματαιώνεται, λόγω έναρξης των εργασιών ανακατασκευής του Δημοτικού Θεάτρου Πλατέος.
Για το λόγο αυτό η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στην αίθουσα παραστάσεων του Γυμνασίου Καβασίλων (ώρα έναρξης 19.00).

Η εκδήλωση, που θα παρουσιάσει η Ομάδα «Πολυθέαμα», ξεκινά με την υποδοχή των παιδιών από τον ξυλοπόδαρο παρέα με τον κλόουν. Στο κυρίως πρόγραμμα, κλόουν-εμψυχωτές διασκεδάζουν τα παιδιά με μουσικά, κινητικά, θεατρικά και ομαδικά παιχνίδια, σκετσάκια, διαγωνισμούς, διάφορα δρώμενα, πολλές εκπλήξεις, καθώς και με σκετς παντομίμας, ενώ στη συνέχεια ο ταχυδακτυλουργός με τη βοηθό του θα μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.

Η παράσταση, που διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και το Δήμο Αλεξάνδρειας, είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονία-Θράκη 2007-2014.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια: